Julia Fox

Govorila je protiv anti-ageinga, a sada je otkrila koje je estetske zahvate obavila

Iako je koncept borbe protiv starenja nazvala toksičnim, glumica je otvoreno govorila o estetskim postupcima kojima se ranije podvrgnula.

Julia Fox ne usteže se govoriti ono što misli. Talijansko-američka glumica i model možda je poznatija po objavama na društvenim mrežama nego po ulogama, a svjetla reflektora usmjerila su se na nju kad je prošle godine „prohodala” s reperom Kanyeom Westom nakon njegovog razlaza s reality megazvijezdom Kim Kardashian.

„Mogla bih ponovo”

Uglavnom, iako je ta veza završila prije nego što je počela, Julia zna kako zadržati stečenu pažnju, a duhove je uzburkala i nedavnim izražavanjem progresivnih stavova protiv nametanja anti-aginga. Društvenim mrežama proširio se, naime, njen komentar u kojem izražava stajalište prema kojem je koncept anti-aginga toksičan te da će tužiti prvi sljedeći kozmetički proizvod koji se pojavi i tvrdi da je namijenjen anti-agingu.

image

Glumica je "priznala" liposukciju i botoks

ANDREA RENAULT/AFP/PROFIMEDIA

No, sad je opet iznenadila – priznala je da je u prošlosti obavila neke estetske procedure. U intervjuu za Elle ovoga tjedna otvoreno je govorila o zahvatima koje je obavila u prošlosti kako bi poboljšala izgled. Govoreći ponovo o anti-agingu, otkrila je kako je jednom koristila botoks, a bila je i na liposukciji. I mogla bi to učiniti ponovo, izjavila je, ali ne baš sada.

image

Prošle godine u zagrljaju s Kanyeom Westom

J.M. HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Za odbijanje muškaraca

"Kod mene, kao, pomalo visi. Ne stoji sve više kao što je stajalo, ali kao da neću učiniti baš ništa protiv toga", iskreno je rekla 33-godišnjakinja rođena u Milanu. U posljednje je vrijeme Julia Fox bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, navodeći kako je ne zanima dosezanje često seksističkih standarda u izgledu koji se nameću ženama. Objavila je i video uputu za izbjeljivanje obrva koje nosi jer su „odbojne muškarcima” te izrazila nezadovoljstvo što država pruža porezne olakšice za proizvode protiv ispadanja kose kod muškaraca, ali ne i za proizvode za intimnu njegu tijekom menstruacije.

Linker
18. travanj 2024 14:18