Sinonim za ljepotu

Novo ruho poznate beauty oaze koja okuplja vrhunske dermokozmetičke brendove

Otvorena je nova poliklinika dr. Nikole Milojevića, liječnika koji na naše tržište donosi najaktualnije svjetske trendove.

Poliklinika Milojević, najsuvremenija anti-aging poliklinika u regiji od nedavno vas očekuje na novoj adresi. U sklopu novoobnovljenog Kaptol centra smjestila se beauty oaza, koja može konkurirati naljepšim svjetskim klinikama. Prostor je to koji odiše elegancijom, a u kojem se znanje i iskustvo kako vrhunskih liječnika tako i medicinskih sestara uz najmodernija dostignuća tehnologije nalaze u službi ljepote.

Dr. Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije, istinski zaljubljenik u estetsku medicinu i pionir navedene grane medicine na ovim prostorima, ali i šire, otvorio je vrata svoje nove Poliklinike, a ideja bila stvoriti ekskluzivni i jedinstven prostor, koji će na najbolji način prezentirati duh poliklinike i dr. Milojevića.

image

U sklopu nove poliklinike, nalazi se i ekskluzivni concept store, a moguće je kupiti dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova.

PRESS

Poliklinika Milojević sinonim je za ljepotu, a sada to na adekvatan način prati i prostor koji svojom estetikom doista oduzima dah. Od divnih boja, materijala, osam vrhunski opremljenih tretmanskih soba, vrlo zanimljivih umjetnina i pomno odabranog dizajnerskog namještaja pa do posebno osmišljene opuštajuće glazbe, već i sam ulazak u prostor doživljaj je za sebe.

Koncept i uređenje prostora ove impresivne poliklinike koja se prostire na 326 m2 potpisuje arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić.

image

Poliklinika Milojević, najsuvremenija anti-aging poliklinika u regiji od nedavno vas očekuje na novoj adresi.

PRESS

"Želju da to postigne ostvarili smo prostornom organizacijom, organskim formama i odabirom materijala kojima se postiže ugoda prije svega, zadovoljavajući sve medicinske kriterije", otkrila nam je arhitektica.

Ekskluzivnost prostora s obzirom na specifičnu djelatnost postiže se i svim unikatnim elementima opremanja prostora kroz ugradbeni namještaj, signalizaciju komunikacijskih hodnika i umjetnine na zidovima koje se pojavljuju u svim prostorima poliklinike.

image

Poliklinika Milojević sinonim je za ljepotu, a sada to na adekvatan način prati i prostor koji svojom estetikom doista oduzima dah.

PRESS

Umjetnine su specijalno su dizajnirane upravo za ovaj prostor, a na apstraktan način ilustriraju pojedine segmente djelatnosti poliklinike kroz ideju dizajnera iz studija Šesnić & Turković, realizaciju akademskih umjetnika Matije Plavčića i Vjerana Palijana, u suradnji s arhitektima. Glavni motiv uvijek je koža, koju kroz apstrakne oblike tretiranja raznih materijala provlače se kao zajednički element i iz naboranog, ispucalog, opuštenog i nepravilnog elementa kroz kontrastnu tamnu liniju (koja simbolizira neki vid tretmana kojim se poliklinika bavi) pretvara u umireni, pravilniji, ravni, glatki element.

image

Kako je Poliklinika Milojević poznata kao predvodnik u trendovima estetske medicine, jedna od fantastičnih usluga po prvi put dostupnih u Hrvatskoj.

PRESS

Glavni znak Poliklinike Milojević također je nastao u suradnji s jednim od naših najvećih umjetnika u staklu Jeronimom Tišljarom.

U sklopu nove poliklinike, nalazi se i ekskluzivni concept store, a moguće je kupiti dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova, kao što su Biologique Recherche, Omorovicza, Jane Iredale, ZO Skin Health by Zein Obagi, La mer, 111SKIN i Augustinus Bader.

Po prvi put u Hrvatskoj, vrhunski dermokozmetički brendovi koristit će se i prilikom izvođenja tretmana, naime, Poliklinika Milojević nudi posebno osmišljene i individualizirane tretmane vrhunskom dermokozmetikom, koji će se izvoditi od strane posebno educiranog stručnog osoblja, kao predstavljanje kozmetike klijentu, ali i kao nadopuna drugim tretmanima.

image

U sklopu novoobnovljenog Kaptol centra smjestila se beauty oaza, koja može konkurirati naljepšim svjetskim klinikama.

PRESS

Kako je Poliklinika Milojević poznata kao predvodnik u trendovima estetske medicine, jedna od fantastičnih usluga po prvi put dostupnih u Hrvatskoj, odsad je i posebna nova tehnologija za uklanjanje tetovaža svih boja, hiperpigmentacija i frakcijski laser te carbon peel, tj. Hollywood peel. Naime, od sada vas u Poliklinici Milojević očekuje i novi, revolucionarni Lumenis PiQo4 Laser koji koristi lasersku energiju na različitim valnim dužinama, a koje električnu energiju pretvaraju u svjetlosnu u piko sekundi. Laser gađa pigment nakon kojeg se on raprši i tijelo ga razgrađuje.

Poliklinika Milojević ljestvicu je postavila visoko, a stalno educiranje, praćenje svjetskih trendova, ljubav stručnog osoblja prema svom poslu, i iznad svega vizija dr. Milojevića, koji samo najbolje smatra dovoljno dobrim, garancija su da će tim Poliklinike nastaviti kao i do sad, ne samo u korak s trendom, nego uvijek jedan korak ispred.

Linker
25. travanj 2024 09:38