Filmska priča

Zvjezda serije Tračerica o ulozi u novom Netflixovom trileru snimanom u Splitu

Glumica otkriva kako se od prve saživjela s ulogom mlade majke koja zbog ljubavi prema prijateljici ostavlja bebu i odlazi na vikend u Hrvatsku, a u filmu igraju i Amar Bukvić, Iva Mihalić, Adrian Pezdirc i Lujo Kunčević.

Na Netflixu j je jučer premijerno prikazan film The Weekend Away redateljice Kim Farrant s Leighton Meester i Christinom Wolfe u glavnim ulogama. Ovaj triler snimljen je u Splitu, a radi se o prijateljicama Kate i Beth čiji kratki odmor se pretvara u vikend iz pakla koji završava smrću jedne od njih. U filmu se kao policajac pojavljuje i naš glumac Amar Bukvić.

A ovih dana glumica Leighton Meester je progovorila o ulozi Beth, mlade mame koja teškog srca ostavlja svoju malu bebu i supruga, kako bi vikend provela s nesretnom prijateljicom koju je ostavio dečko.

Inače je glumica i pjevačica, koja se proslavila ulogom u seriji Tračerica, u sretnom braku s kolegom Adamom Brodyjem s kojim ima šestogodišnju kćer Arlo i jednogodišnjeg sinčića kojem nisu otkrili ime.

image

Glumice Christina Wolfe i Leighton Meester u trileru snimljenom u Splitu

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Odabrali smo šest hitova: Nove serije i filmovi koje ćemo u ožujku gledati na Netflixu

"Čim sam pročitala scenarij, osjetila sam bliskost sa svojim likom, majkom koja je u teškoj dilemi da li da ostavi tek rođenu bebu i udovolji prijateljici da s njom ode na vikend ili da ostane kod kuće. Jer kada postanete majka, dobijete strahove kojih se teško riješiti i život vidite drugim očima. Ta stalna briga za djecu uvijek je prisutna. U potpunosti sam se mogla saživjeti s njezinim osjećajima kada se prvi put odvaja od svoje bebe jer to je jednu ruku uzbudljivo, a u drugu zastrašujuće. Tako da je ova uloga na neki način ocrtala mene u stvarnom životu", kazala je glumica za britanski Cosmopolitan i dodala: "Izludila bih da sam uistinu bila na njezinom mjestu. Jer biti miljama daleko, a s mislima stalno uz dijete, jako je teško. Ja sam tip majke koji, kad se nešto dogodi, mora biti uz svoje dijete bez obzira na sve... ponašati se kao odrasla osoba iako se možda nekada tako niti ne osjećam, biti uz dijete da ga utješim i smirim, a onda mogu poludjeti da me ne vide. ''

image

Leighton Meester sa sinčićem

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Amar Bukvić najavio film u kojem glumi sa zvijezdom hit serije Gossip Girl, a domaćini odmah primijetili nelogičnosti

A o čemu se stvarno radi u ovom uzbudljivom trileru s prekrasnim vedutama našeg mora i bajkovitog Splita - preporučujemo da pogledate.

Linker
23. travanj 2024 11:14