KRATKO I JASNO

Zvijezda 'Istanbulske nevjeste' napokon se oglasio oko razvoda o kojem bruji Turska, ali i Hrvatska

Turčin koji je osvojio srca gledateljica i na našim prostorima do sada nije komentirao navode o razvodu braka od supruge, no sada je putem Instagrama odlučio stati na kraj svim tračevima.

Naslovnice turskih medija već su danima pune naslova o razvodu slavnog glumca Özcana Deniza (46) i njegove 20 godina mlađe supruge Feyze Aktan (26). Izgleda da je fatalnom Turčinu već dosta medijskih nagađanja pa je na Instagramu odlučio raščistiti stvar sa svima.

Bračnim problemima se ne nazire trag, sudeći po fotografiji koju je objavio. Zaljubljeni par na njoj pozira zajedno, a izbeljenim jezicima kao da žele svima postali poruku. ' Je li sve dovoljno jasno???', napisao je u opis fotografije i demantirao sve one koji smatraju da se par razvodi. Na Instagram storyju podijelio je još jedan dokaz - fotografiju njihovog sinčića Kuzeya koji je 2018. godine došao na svijet. ' Ovo je još jedan bonus', napisao je glumac kod nas popularan kao lik iz serije 'Istanbulska nevjesta'.

Instagram/@ozcandeniz

Turski mediji su se raspisali o bračnoj krizi para nakon što je u svibnju rođen njihov sin. Dok su jedni spominjali da problem stvara rastrošnost njegove mlađe supruge, neki su navodili da je presudila velika razlika u godinama. Posljednji navodi govore kako se Deniz odselio iz zajedničkog stana jer je situacija bila nepodnošljiva. Čini se da je to za njega bila kap koja je prelila čašu pa se sada po prvi puta oglasio o njihovom odnosu i ušutkao sve koji smatraju drugačije.

Par se vjenčao 8. ožuka 2018. godine te su nedavno proslavili prvu godišnjicu braka. Glumac je 11 godina bio je oženjen za Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći da joj vrati novac jer ga je prvih godina uzdržavala u Njemačkoj, no taj spor nikada nije dobila.

Linker
15. travanj 2024 02:00