S dvora na dvor

Zvijezda "Igre prijestolja" dobila novu ulogu kao - mala princeza Charlotte!

Nadolazeći crtić o princu Georgeu prikazivat će se na HBO-u, a glasove poznatim britanskim licima s dvora davat će slavni glumci. Sophie Turner upravo se pridružila veseloj glumačkoj ekipi.

Glumica Sophie Turner, koja se proslavila ulogom Sanse u hit seriji "Game of Thrones" već se bacila na novi projekt!

Naime, Sophie je prije nekoliko mjeseci rodila djevojčicu, koju je dobila u braku s pjevačem Joeom Jonasom, a marljiva mama već se odlučila vratiti na posao.

Glumica je dobila neočekivanu ulogu, i to u crtiću o klincima iz britanske kraljevske obitelji u kojem će glas dati malenoj princezi Charlotte.

image
Princeza Charlotte s bratom princeom Georgeom
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U crtiću pod nazivom "The Prince", koji je nastao kao rezultat uspješnog Instagram profila Garyja Janettija, koji je obavljivao fotografije i montaže princa Georgea te njegove "prave misli", Sophie Turner glas će davati princezi Charlotte dok će princu Harryju glas davati Orlando Bloom.

Sam Gary Janetti preuzeo je ulogu princa Georgea, a Conola Rashad davat će glas Meghan Markle.

"Charlotte stiže! I ne bih mogla biti uzbuđenija što ću se pridružiti ovoj ekipi i uskočiti u zabavnu avanturu s Garyjem Janettijem", napisala je Sophie na Instagramu.

Garry je vijest o priključivanju Sophie glumačkoj ekipi proslavio objavljivanjem teasera iz crtića "The Prince", iz epizode u kojoj se George, Charlotte i Archie spremaju za Noć vještica.

Linker
19. travanj 2024 03:53