Novi početak

Zoran Šprajc kreće u nove avanture, u svom posljednjem Direktu se našalio: ‘Ni on nije bio baš normalan‘

Nagrađivani voditelj i novinar oprostio se od emisije koju je zajedno s kolegama pokrenuo prije sedam godina.

Zoran Šprajc oprostio se od RTL Direkta, omiljeni voditelj na sebi svojstven način posljednje minute u toj emisiji iskoristio je da se našali na vlastiti račun. "Numerolozi kažu da ako često oko sebe na satu, plakatima ili na televiziji vidite brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće je da do vas dolazi poruka da je vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo", rekao je Zoran u studiju.

"Prije sedam godina jedan sedam godina mlađi dečko prvi put se ukazao u programu RTL-a u jednoj novoj, pomalo čudnoj i drugačijoj informativnoj emisiji, u 22 sata i 15 minuta. Emisija je bila čudna rekoh, ali ni on nije bio baš normalan", najavio je prilog u kojem su prikazani neki od njegovih najvećih zezancija kojima je bockao brojne političare i dužnosnike. Video možete pogledati na stranicama RTL-a.

image

Zoran Šprajc osvojio je četiri Zlatna studija.

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Jedno od omiljenih lica

A da su ga gledatelji voljeli, vidi se i po broju nagrada koje je osvajao, tako je na dodjeli ovogodišnjeg Zlatnog studija četvrti put proglašen najboljim voditeljem.

Čitajte i: Nikako to uskladiti: Zoran Šprajc pokazao kako dočekuje noćnu emisiju, javili se i kolege - neke je oduševio, drugi mu se smiju

Prije nekoliko tjedana Zoran Šprajc je na Instagramu objavio da se oprašta od RTL Direkta te da kreće na novi projekt - u istoj medijskoj kući. Kasnovečernju informatičku emisiju preuzet će u potpunosti kolegica Mojmira Pastorčić, a emisija će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka. Šprajcov novi projekt trebao bi se emitirati petkom.

"Zlatni studio je najljepši mogući završetak jednog dijela profesionalne karijere i najljepši mogući početak nečega novog. Ali kad se čovjek, voditelj novinar i urednik tako visoko vine ne treba zaboraviti tko je, odakle je i kako je počeo i tko su bili ljudi koji su ga i ne znajući naveli do ovih visina", kazao je Šprajc u svojoj objavi na Instagramu u kojoj se zahvalio svim urednicima koji su ga vodili tijekom 29 godina karijere.

Linker
16. travanj 2024 23:28