Možda će se konačno isplatiti...

Ye ponovno ljubi: Za poklon novoj djevojci izdvojio gotovo dva milijuna kuna

Nakon prekida kratke veze s glumicom Juliom Fox, glazbenik uživa s poznatom influencericom koju mnogi uspoređuju s njegovom neprežaljenom ljubavlju, Kim Kardashian.

Čini se kako četrdesetčetverogodišnji glazbenik Kanye West, nakon razvoda od Kim Kardashian i prekida s Juliom Fox, ponovno ljubi, a posljednjih ga se dana moglo vidjeti u društvu influencerice Chaney Jones, čiji izgled mnogi uspoređuju s njegovom bivšom suprugom. Čini se kako se poznatom glazbeniku Jones doista svidjela, barem ako je suditi prema skupocjenoj torbici koju joj je poklonio. Naime, West je svojoj novoj djevojci kupio izuzetno rijetku verziju Birkin torbe u vrijednosti od milijun i 800 tisuća kuna.

image

West je svojoj novoj djevojci kupio izuzetno rijetku verziju Birkin torbe u vrijednosti od milijun i 800 tisuća kuna.

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Riječ je o kreaciji od srebrne metalik kože, a Kanye je pratio reakciju svoje nove odabranice putem Face Timea. Nema sumnje da je Jones bila oduševljena, s obzirom na to da je ovaj model torbe limitiran te poznat kao jedan od najtraženijih na svijetu, a njezini su poznati vlasnici Jeffree Star i Bella Hadid.

image

Chaney Jones mnogi uspoređuju s Kanyevom bivšom, Kim Kardashian.

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Jeffrey Berk, izvršni direktor tvrtke Privé Porter za ET je izjavio: "Odletio sam u Houston i sam isporučio torbu, jer su je željeli istoga dana, a riječ je o iznimno vrijednom komadu". Berk je dodao da je Jones glazbeniku često spominjala kako želi ovu torbu te kako je bila presretna kada ju je konačno dobila.

Čitajte i: Julia Fox o vezi s Yeom: ‘Dala sam sve od sebe... izgubila šest kila pokušavajući‘

image

Kanye je novu djevojku 'počastio' putovanjem u Miami.

PICHICHIPIXX.COM/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Posljednjih tjedana reper provodi vrijeme s dvadeset godina mlađom influencericom. Zajedno su viđeni na utakmici Lakersa, a neko su vrijeme proveli i na odmoru u Miamiju.

Izvor je prošlog mjeseca za ET rekao: "Kanye i Chaney se viđaju i zabavljaju. To još nije ozbiljna veza, već se nastoje zabaviti i uživati u svemu što rade", a glazbenik je Hermès Birkin torbu poklonio i svojoj tadašnjoj djevojci, Juliji Fox, kao i nekoliko njezinih prijateljica povodom glumičina rođendana.

Linker
19. travanj 2024 02:17