MARKO TODOROV/CROPIX
Vesela obitelj

Viktorija Rađa otkrila jedan pravi dalmatinski klasik: ‘Vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima‘

Supruga našeg bivšeg košarkaša nasmijala je svoje pratitelje, podijelivši iskreno što se dogodi kod njih doma kada se svi vrate nakon izlaska.

Supruga našeg bivšeg košarkaša nasmijala je svoje pratitelje, podijelivši iskreno što se dogodi kod njih doma kada se svi vrate nakon izlaska.

Viktorija Rađa opisala je kako izgleda obiteljska dinamika u njihovom domu, pritom je nasmijala svoje pratitelje. Naime, supruga košarkaške legende Dine Rađe objavila je fotografiju nakon izlaska. Pritom je i opisala kakav se scenarij odigrao u kući.

"Izađeš nakon sto godina, vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima u svom stilu: “Prije sin od 18 dolazi kući, nego mater od 50”. Jel’ to jedan pravi dalmatinski klasik!?", napisala je Viktorija uz fotografiju snimljenu u svom hodniku.

"Dočekuju li vas vaše majke još uvijek na vratima? Žuljaju li laktove na prozorima?", dodala je. Brojni pratitelji složili su se s njom da je ista situacija i u njihovom domu.

Viktorija se nije pohvalila gdje je bila, što ni ne čudi jer ova bivša Miss vrlo rijetko objavljuje na društvenim mrežama, tako su jedini izlasci kojima se pohvalila u posljednjem periodu bili putovanje u Sjedinjene Američke Države gdje je išla sa suprugom Dinom.

Čitajte i: Raj za sve ljubitelje televizijskih klasika: Viktorija Rađa pokazala s kim uživa na najpoznatijim mjestima u Bostonu

Zabava u Americi

Rađe su prvo posjetile Boston, gdje su uživali u turističkom razgledavanju lokacija nekih od kultnih serija poput "Kafića Uzdravlje" i "Bostonsko pravo". Kasnije su produžili do Las Vegasa gdje su s prijateljima uživali u predstavi jednog od najvećih iluzionista Davida Copperfielda. Tom večeri je bila oduševljena.

"Prvo je jedan od nas završio Davidu Copperfieldu na sceni, a onda smo završili s njim iza te iste scene gdje je samo nama izvodio trik s kartama. Wooow. Kakva persona, kakav lik", opisala je Viktorija tu večer uz zajedničku fotografiju.

Viktorija i Dino su preko "bare" otišli nakon što su na našoj obali proveli idilično ljeto u krugu obitelji i prijatelja. Tako su na društvenim mrežama pokazali da su s obitelj Filipović ljetovali zajedno na Hvaru. Otkrila je to Viktorija, zajedničkom fotografijom s ‘kolegicom‘ i bivšom Miss Hrvatske Lejlom.

"Ljubav je to! Još od davno. Spavaš li mirno, Tariče?", napisala je Viktorija u opisu fotografije na kojoj se od srca smije u društvu Lejle s kojom je još jednom pokazala da za dobru fotografiju nije uvijek potrebno dugo pozirati.

Linker
26. travanj 2024 02:39