Mnoštvo slavnih uzvanika

Veliko svadbeno slavlje: Američka glumica s najdražima proslavila udaju za galerista iz Zaprešića

Chloë i Siniša roditelji su dvogodišnjeg sina Vanje, a zbog pandemije vjenčali su se u ožujku 2020. u njujorškoj gradskoj vijećnici. Sanjali su o velikom slavlju sa svim prijateljima i članovima obitelji.

Holivudska zvijezda Chloë Sevigny i direktor njujorške umjetničke galerije Karma Art Siniša Mačković, koji je rođen u Zagrebu, u nedjelju su organizirali raskošno svadbeno slavlje u Connecticutu. Njih su dvoje zapravo u braku već dvije godine, no zbog pandemije su se u ožujku 2020. vjenčali u njujorškoj gradskoj vijećnici te su željeli organizirati pravo slavlje za obitelj i prijatelja.

Svadba je održana u crkvi Talmadge Hill u Chloëinom rodnom gradu Darienu, a s mladencima je bio i njihov dvogodišnji sin Vanja.

Iako je promijenila nekoliko haljina, sudbonosno da 47-godišnja glumica izrekla je u nježnoj bijeloj haljini, koju je za nju dizajnirao Glenn Martens, dizajner koji je s modnom kućom Jean Paul Gaultier surađivao na kreiranju njihove Couture kolekcije. Klasični smoking bio je izbor 39-godišnjeg Mačkovića, dok je njihov sin bio odjeven poput malog mornara.

Mladu je do oltara dopratio njen brat Paul, s obzirom na to da je njihov otac H. David Sevigny umro od raka 1996. godine.

Slavni prijatelji

Brojni poznati Njujorčani u Darien su stigli autobusom, koji su za njih unajmili mladenci. Glumica Natasha Lyonne bila je djeveruša, a među slavnim uzvanicima bili su basistica Sonic Youtha Kim Gordon, njegova kći, glumica i umjetnica Coco Gordon Moore, YouTubeov šef sekcije za modu i ljepotu Derek Blasberg, dizajnerski par Carol Lim i Humberto Leon, glumica i dizajnerica Tara Subkoff, filmaš William Strobeck, suosnivač i glavni urednik modnog časopisa Purple Olivier Zahm, umjetnik Aurel Schmidt i voditeljica Gang Gang Dancea Lizzi Bougatsos.

Nakon obreda mladenci su uskočili u vintage Mercedes s natpisom "Upravo vjenčani" te se odvezli u povijesno zdanje Waveny House u New Canaanu gdje je održana proslava.

Tu se Sevigny presvukla u bijelu mini haljinu s korzetom, voluminoznim rukavima i prozirnom čipkastom suknjom.

Njihovi uzvanici na društvenim su mrežama objavili brojne fotografije koje su između ostalog otkrile da su stolovi bili ukrašeni buketima bijelog cvijeća, salvetama s monogramima u istoj boji te staklenim svijećnjacima.

Afterparty je održan u klubu njenog brata Paul’s Casablanca, a za njega je mladenka odjenula bijeli svileni kombinezon s čipkastim rukavima i rukavicama.

Linker
20. travanj 2024 13:43