CROPIX/ Mario Todorić
HALL OF FAME

Veliko slavlje u obitelji Rađa: Supruga Viktorija puca od ponosa!

Vlasnik dviju olimpijskih medalja, te bivši NBA igrač,Dino Rađa u pedesetoj godini dobio je novo prestižno priznanje, a zbog toga je najponosnija njegova supruga Viktorija.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Dino Rađa (50) ušao je u Kuću slavnih! Rađa je postao četvrti Hrvat kojem je odano ovo priznanje. Prije njega su u Kuću slavnih ušli Krešimir Ćosić, Dražen Petrović i Mirko Novosel.

Tu vijest brzo je na društvenim mrežama podijelila njegova ponosna supruga Viktorija koja je vijest proslavila uz riječi pjesme grupe The Script ft. will.i.am "Hall of Fame".

Bivša Miss Dalmacije i popularni košarkaš 2003. su postali roditelji sina Roka, a 2008. i sina Nike. Obitelj Rađu ove godine čekaju velike promjene, jer kako su najavili, početkom rujna se sele u metropolu. Odluku su donijeli ponajviše zbog poslovnih obaveza poznatog Splićanina koji obnaša dužnost predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

Službena dodjela ovog svjetskog priznanja za našeg košarkaškog velikana održat će se 7. rujna 2018. godine u Springfieldu, a to će zasigurno biti obiteljski izlet koji će pamtiti do kraja života.

Di ce cura? #nightout #fun #tipoka

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)


Linker
20. travanj 2024 12:42