TELEVIZIJSKI DVOBOJ

Umrla je od stida! Pogledajte kako je oskarovka posramila pjevačku zvijezdu

Američka glumica Anne Hathaway bila je gošća pjevačice Kelly Clarkson u njezinom showu i nakon par taktova prva prepoznala njezin hit ‘Since U Been Gone‘.

Hit Since U Been Gone snimila je prije osamnaest godina, objavila ga na albumu Breakaway i otada je pjesmu izvela više od tisuću puta. No, sve to teksaškoj pjevačici Kelly Clarkson nije pomoglo da izađe kao pobjednica u televizijskom dvoboju s 39-godišnjom oskarovkom Anne Hathaway. Njujoršku glumicu koja se proslavila ulogama u filmovima Vrag nosi Pradu, Jadnici, Brokeback Mountain i Princezini dnevnici prije nego što je postala Žena mačka u akcijskim blockbusterima, u svom je televizijskom showu izazvala na dvoboj u prepoznavanju pjesama.

Pogledajte video


"O, ne", zavapila je Anne Hathaway koja je smatrala da nema šanse u toj igri, niti dovoljno znanja u usporedbi sa slavnom pjevačicom i voditeljicom.

"Molim vas, odsvirajte nešto što svi znaju", obratila se potom studijskom bendu koji joj je uslišio molbu.

image

Glumica Anne Hathaway bolje poznaje hitove Kelly Clarkson od nje same

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

I nakon prvih par taktova Anne Hathaway je prepoznala hit Kelly Clarkson "Since U Been Gone" i rekla o kojoj se pjesmi radi, nakon čega se voditeljica pred kamerama srušila potrbuške na pod od srama.

"Kako si je mogla prepoznati nakon prva dva takta, to nije moguće", zavapila je pjevačica, na što joj je Anne Hathaway objasnila da joj je to jedna od najdražih pjesama i da još nije upoznala osobu kojoj nije draga.

image

Pjevačica Kelly Clarkson voditeljica je popularnog dnevnog televizijskog showa

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Kako god, ovaj će događaj ući u povijest njezina showa kao jedan od najsmješnijih događaja uživo pred kamerama.

Čitajte i: Top sedam financijskih domina: Tko su moćne žene o čijem novcu ovise njihovi partneri

Pjevačica je početkom mjeseca okončala brakorazvodnu parnicu s bivšim suprugom Brandonom Blackstockom u kojem je izvukla deblji kraj. Bivšem partneru s kojim ima kćer River (7) i sina Remingtona (5) osim jednokratne isplate od 1,3 milijuna dolara za parnične troškove, Clarkson će Blackstocku plaćati mjesečnu alimentaciju od 45 tisuća dolara za njihovo dvoje djece. te još 115 tisuća dolara mjesečno do 31. siječnja 2024. dok se ponovno ne snađe i stane na svoje noge. Obje odluke vrlo su diskutabilne budući da supružnici dijele skrb nad djecom, a mališani k tome žive s mamom dok oca samo posjećuju.

Linker
22. travanj 2024 05:35