Senzacija u Dubaiju

Ukrala show: Ronaldova Georgina u spektakularnoj haljini plijenila poglede i muškaraca i žena

Nepisano modno pravilo koje kaže kako treba istaknuti samo noge ili pak samo dekolte, očito je - ne vrijedi za Ronaldovu zaručnicu Georginu koja je na dodjeli nagrada za najbolje igrače u Dubaiju istaknula apsolutno sve.

Iako je ove nedjelje napadač Juventusa, Christiano Ronaldo (35) primio nagradu za najboljeg igrača stoljeća, medijske stupce diljem svijeta jednako puni i njegova zaručnica Georgina Rodriguez, a sve zahvaljujući atraktivnoj haljini dubokog proreza na nogama te dekolteu zbog kojega su svi objektivi bili upereni u nju.

image
Georgina Rodriguez stiže na dodjelu nagrada
FOTOGRAFIJE: FABIO FERRARI/LAPRESSE/PROFIMEDIA FABIO FERRARI/LAPRESSE/PROFIMEDIA

I ove godine, Globe Soccer organizacija održala je godišnju gala večer na kojoj je dodijelila nagrade za najboljeg igrača, klub i trenera sezone. Ronaldo je za igrača stoljeća bio nominiran uz Lionela Messija, Mohameda Salaha i Ronaldinha. Slavlje je za portugalskog nogometaša trebalo biti još veće, ali on je napravio neodoljivu gestu nezabilježenu u ovakvim sportskim izborima. Naime, Robert Lewandowski je dobio nagradu za najboljeg igrača godine, ali je i ona trebala pripasti Ronaldu koji je dobio većinu glasova fanova i stručnog žirija.

image
Robert Lewandowski i Cristiano Ronaldo tijekom preuzimanja nagrade
FOTOGRAFIJE: LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA

Ipak, Ronaldo je dan prije dodjele saznao za tu informaciju i odlučio odbiti nagradu i dati ju Lewandowskom. Njegov menadžer Jorge Mendes i on rekli su kako nije pošteno da dobije nagradu samo zbog popularnosti te kako ju je zaslužio napadač Bayerna.

image
Ronaldo s peharom za igrača stoljeća
FOTOGRAFIJE: FABIO FERRARI/AFP/PROFIMEDIA FABIO FERRARI/AFP/PROFIMEDIA

Gesta je oduševila sve okupljene, a njegova je Georgina iz prvog reda s Ronaldovim najstarijim sinom Cristianom Ronaldom Jr. pratila svaki njegov potez, a ponos nije mogla sakriti kada je došao trenutak Ronaldove nezapamćene geste.

image
Ponosna Georgina Rodriguez pratila je svaku Ronaldovu riječ
FOTOGRAFIJE: LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA

Na društvenim mrežama fanovi diljem svijeta zasuli su ga pohvalama i čestitkama, a pljušte i komentari na haljinu njegove partnerice, 26-godišnje Argentinke koja je, slobodno možemo reći, prorezom do bedra u šljokičastoj opravi ukrala cijeli show.

image
FOTOGRAFIJE: FABIO FERRARI/LAPRESSE/PROFIMEDIA FABIO FERRARI/LAPRESSE/PROFIMEDIA


ČITAJTE I:

U uskoj bež haljini Ronaldova Georgina ponosno pokazala trbuščić

Ovo od Ronalda nitko nije očekivao! Njegova blagdanska objava je pravi hit

Georgina u potrazi za donjim rubljem: Ronaldova zaručnica uhvaćena u shoppingu, pokazala i novu skupocjenu torbicu

Linker
19. travanj 2024 04:07