Neutješna je

U potpunom je šoku: Lady Gaga nudi ogromnu nagradu za otete pse, šetač pasa završio u bolnici

Glazbenica i njezin zaposlenik prolaze teške trenutke, nakon što su nepoznati počinitelji pucali na njega te oteli Gagine ljubimce.

Američka pjevačica Lady Gaga iznimno potresena je nakon što su nepoznati počinitelji napali njezinog zaposlenika, šetač njezinih pasa Ryan Fischer je upucan, a dva francuska buldoga su oteta. Pucnjava se dogodila u zapadnom Hollywoodu u srijedu u večernjim satima.

Policijska uprava Los Angelesa potvrdila je 30-godišnja žrtva prebačena u lokalnu bolnicu. Nakon što je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevežen je u bolnicu, sada je stabilno i oporavlja se.

Pop zvijezda inače ima ima tri francuska buldoga - Koji, Miss Asia i Gustavo. Napadači su ukrali dva psa Kojija i Gustavea, potvrdio je izvor blizak pjevačici. Treći pas Miss Asia, je pobjegao, ali je ubrzo pronađen u blizini.

Pjevačica na sigurnom

Gaga je tog dana uočena u Rimu, gdje snima film "Gucci" u režiji Ridleyja Scotta. Njezin tim za odnose s javnošću nije odmah nakon događaja davao komentare.

Čitajte i: Novi imidž s dobrim razlogom: Lady Gaga potpuno neprepoznatljiva na ulicama Rima

Poznato je da policija traga za dvojicom mušakraca koji su viđeni kako s mjesta događaja bježe u bijelom vozilu.

O svemu se konačno oglasila i Lady GaGa koja nudi pola milijuna dolara (3,1 milijun kuna) kako bi joj vratili pse.

Policija je američkim medijima kazala kako ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su napadači znali da je riječ o psima Lady Gage. Dodali su i daje ta pasmina francuskih buldoga česta meta krađa i otmica budući da za njih postoji velika potražnja na tržištu ljubimcima.

Linker
24. travanj 2024 16:05