Oglasila se

Trumpovo ponašanje oko izbora ide na živce i njegovoj bivšoj supruzi: ‘Samo želim da sve ovo završi‘

Ivana Trump nije mogla prešutjeti svoje mišljenje oko nedavnih predsjedničkih izbora u SAD-u koje je njezin bivši suprug Donald nazvao lažnim, između ostaloga jer, kaže Ivana, ne zna gubiti.

Iako je Joe Biden već službeno proglašen novim američkim predsjednikom, Donald Trump ne odustaje od svog plana da pokaže kako je njegov protivnik dobio izbore na prevaru. Između gnjevnih statusa na Twitteru o krađi izbora, Trump je već dva puta otišao igrati golf kako bi se opustio, što su mnogi stručnjaci opisali neuspjelim pokušajem da pobjegne od poraza kojeg još uvijek ne priznaje.

image
Ivana Trump i Donald Trump 1996.
PROFIMEDIA

Dok Amerika slavi Bidenovu pobjedu, o cijeloj situaciji i Trumpovom ponašanju poput djeteta koje ne zna prihvatiti da je izgubilo, oglasila se i njegova bivša supruga Ivana Trump.

"Samo želim da se cijela stvar završi, na ovaj ili onaj način. Zaista me nije briga", bila je oštra Ivana te dodala: "On definitivno nije dobar gubitnik. Ne voli gubiti pa će se boriti koliko god može", rekla je za magazin People.

Dok su neki republikanci podržali Trumpa u vezi optužbi protiv izbora, izabranog predsjednika Bidena i njegovu potpredsjednicu Kamalu Harris priznali su bivši predsjednik SAD-a Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton i Jimmy Carter.

Ipak, Trump i njegovi saveznici kažu da izbori nisu gotovi, a neki smatraju da je pred njim veliki izazov.

"Želimo da se proces odvije do kraja. Mediji ne mogu reći tko je pobijedio, već ljudi koji su glasali. Države moraju potvrditi svoje rezultate do kraja prosinca", poručio je Trumpov suradnik zadužen za administraciju.

Melania želi razvod?

S druge strane, šuška se da bi Melania Trump ubrzo mogla zatražiti razvod od Donalda, iako joj to ne ide u prilog, barem ako je suditi po teoriji komičar i voditelj emisije "The Daily Show", Trevora Noaha. Naime, Donald Trump ima dug prema državi od 421 milijun dolara, a to je navodno i razlog zašto je htio odgoditi predsjedničke izbore.

image
Nakon što su dobili kritike da uopće ne izgledaju blisko, na zadnjem obraćanju Donald je poljubio svoju suprugu.
BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/PROFIMEDIA

"Trump zapravo ne želi više biti predsjednik. Sve što želi je zaštita Tajne službe. S*anje, da ja imam dug od 400 milijuna dolara, također bih pokušao otkazati izbore", rekao je Noah.

A Trumpov dug objašnjava i zašto ga Melania još uvijek nije ostavila. "Ako se razvede od njega, dijelit će s njim dug na pola", objasnio je komičar.

Linker
18. travanj 2024 15:51