ne voli pompu

Taylor Swift se potajno zaručila? Šuška se da već mjesecima nosi zaručnički prsten

Izvor za strane medije tvrdi da je sretni par vijest o zarukama rekao samo svojim bliskim prijateljima i obitelji te da na vjenčanju neće biti medija.

Ljeto je za glazbenicu Taylor Swift započelo na najljepši mogući način - izdala je novi singl "Carolina" iz nadolazećeg filma 'Where the Crawdads Sing" te se zaručila za dečka Joea Alwyna. S njim je više od pet godina, a The Sun tvrdi da je Alwyn zaprosio Swift još prije te da je pjevačica potajno nosila zaručnički prsten.

Vijest su navodno priopčili samo najbližim prijateljima, a izvor za strane medije tvrdi da su se svi od njih "zakleli na tajnost".

"Samo nekolicina ljudi zna detalje o vjenčanju, a Taylor o njemu nije čak rekla ni svom timu. Žele da njihova ljubav bude što dalje od kamera. Ovo je samo za njih. A ako i kada razmijene zavjete, sasvim sigurno tamo neće biti Voguea, Rolling Stonea ili drugih tamošnjih časopisa. Bit će jednostavno i elegantno - poput njih", dodao je izvor.

Čitajte i: Nova zadivljujuća balada Taylor Swift ima posebno značenje: 'Poželjela sam da je jednog dana čujete'

Taylor je počela izlaziti s glumcem krajem 2016. nakon što se pričalo da su se susreli na Met Gali u New Yorku iste godine.

image

Joe Alwyn

DOUG PETERS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

U travnju ove godine, Alwyn je odgovorio na glasine da je potajno zaprosio pjevačicu u intervjuu za WSJ. Magazine.

"Kad bih imao funtu za svaki put kad su rekli da sam zaručen, tada bih imao puno kovanica od funte. Mislim, istina je da je odgovor 'da', ne bih rekao, a da je odgovor 'ne', također ne bih rekao", odgovorio je glumac.

Bez obzira na to što svoju vezu uspješno drže privatnom, Swift je dečka povezala sa svojim poslom. Naime, pomogao joj je napisati dvije pjesme s albuma iz 2020. "Folklore" - "Exile" i "Betty", ali pod pseudonimom William Bowery te je također radio i na pjesmama "Evermore" i "Champagne Problems" s albuma "Evermore".

U svom govoru na dodjeli nagrada Grammy 2021. Swift je zahvalila Alwynu rekavši: "Joe je prva osoba kojoj sviram svaku pjesmu koju napišem. Uživala sam pišući s tobom pjesme u karanteni".

Linker
23. travanj 2024 16:48