Sretan!

Tatjana Jurić ususret slavljeničkom vikendu: ‘U sretnoj sam vezi, a na godine gledam kao na broj‘

Omiljena voditeljica nam je otkrila kako će provesti slavljenički vikend, tko će joj praviti društvo za Valentinovo i što to piše u slobodno vrijeme.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić se može pohvaliti odličnom radijskom karijerom, ali i obožavateljima koji je svakodnevno podržavaju u eteru i na društvenim mrežama. To nije ni čudo s obzirom na šarm lijepe voditeljice koja je upravo navršila četrdeset godina, a otkrila nam je kako će proslaviti okrugli rođendan.

"Za rođendan mi dolazi obitelj koja živi u inozemstvu pa ga se veselim proslaviti s najbližima, a svakako ću proslaviti i s frendicama - dogovorile smo večeru, vjerojatno ćemo otići u restoran, ali ću se potruditi ipak sama pripremiti neko dobro jelo", priznaje Tatjana.

Tatjana Jurić je jedno od onih lica za koje se bez pretjerivanja može reći da ne stari, a otkrila nam je i svoj recept za prirodan i mladolik izgled.

image

Radijska voditeljica Tatjana Jurić se može pohvaliti odličnom radijskom karijerom, ali i obožavateljima koji je svakodnevno podržavaju u eteru i na društvenim mrežama.

PRIVATNI ALBUM

"Mislim da je najvažnije to što doista nisam opterećena godinama, doživljavam ih kao broj i uopće se ne osjećam kao da imam četrdeset. Volim i provoditi puno vremena sama sa sobom, a punim baterije predanim radom i nastojim proživjeti svaki trenutak do kraja", priznaje Tatjana.

Iako će rođendan provesti s obitelji i prijateljima, čini se kako je Valentinovo rezervirano za nekoga drugog. Naime, Tatjana će Dan zaljubljenih provesti sa svojim "voljenim".

"Ove godine Valentinovo pada na ponedjeljak pa ću ga provesti na poslu, a društvo će mi praviti dečko, ime mu je - Eter. Stoga, ovim putem objavljujem da sam u sretnoj vezi sa svojim poslom", našalila se voditeljica.

Tatjana se na društvenim mrežama pohvalila i kako rado piše, a čini se kako je očekuju i neki novi projekti.

Čitajte i: Na dobrom putu da postane modna ikona: Tatjana Jurić zablistala u elegantnoj crnoj kreaciji

"U posljednjih nekoliko godina doista često pišem, a najviše mi se sviđaju kolumne. Još se nisam počela profesionalno baviti time, ali svaki trenutak slobodnog vremena koji ulovim, iskoristim na pisanje. Najčešće preokupacije su mi suočavanje sa sobom, sazrijevanje i iskrenost prema sebi. Čini mi se da se mi žene češće bavimo ovim pitanjima nego muškarci, kao i da smo puno strože i iskrenije prema sebi, a ta me tema doista intrigira", priznaje omiljena voditeljica koju bismo uskoro mogli čitati na nekim novim kanalima.

Linker
08. travanj 2024 11:02