Lucija Jakelić
 Livio Andrijić
simpatična pjevačica

Talentirana glazbenica Lu Jakelić stigla nam je na Speed Date i otkrila: 'I sama pustim suzu na svoje riječi'

Mlada kantautorica i radijska voditeljica, Lucija Jakelić drugačije je lice na našoj glazbenoj sceni na kojoj se brzo uspinje. Na Speed Dateu smo s Lu prošli teme od djetinjstva do sadašnjosti - evo što nam je otkrila.

Simpatična, nasmijana i vesela - Lucija Jakelić, poznatija kao Lu (25), kantautorica je koja trenutačno priprema svoj novi album "Sve o čemu sam šutjela", a najnovijim singlom "Možda", koji je izašao nakon pjesme "Domine", dala nam je uvid kako će album izgledati.

Dok ne pjeva, Lucija radi kao voditeljica na radijskoj postaji Laganini. Diplomirala je komunikologiju, smjer radio i televizija, no od najmanjih nogu njezina ljubav je glazba koja je dio njezine obitelji već generacijama. Uvijek svoja i jedinstvena, Lucija kojoj je šešir zaštitni znak osvježenje je na našoj glazbenoj sceni pa ne iznenađuje što joj popularnost raste iz dana u dan.

Lu nam je stigla na Speed Date i otkrila nam je svašta o sebi - zašto je od malih nogu povezana s Mjesecom, kako joj je bilo stajati ispred 10 tisuća ljudi dok je nastupala na koncertu Tram 11 i pusti li i sama suzu na svoje pjesme...

Linker
16. travanj 2024 13:58