Ljubav je more

Svježe zaljubljene dame, na ljetovanju ne mogu sakriti sreću: ‘Žena u meni... Treba muškarca u tebi‘

Voditeljica i glazbenica nedavno su javnosti otkrile da su pronašle ljubavnu sreću, te su se vijesti poklopile s najromantičnijim godišnjem dobom koje je kao stvoreno za uživanje na plaži.

Ljeto koje je kao stvoreno je za uživanje, pogotovo onim ljubavnu parovima koji su nedavno pronašli sreću. Takve iskrice ne mogu se sakriti, ni da zaljubljeni to žele. Tako su Ecija Ivušić i Antonija Šola nedavno otkrile da su u sretnim vezama sa svojim odabranicima. Iako su dame tajnovite o detaljima, ne mogu odoljeti otkriti kako su sretne

Ecija i Goran

Voditeljica Ecija Ivušić više ne skriva koliko je zaljubljena u glazbenik Gorana Beloševića, bubnjara benda "Pravila igre". Ovo im je prvo zajedničko ljetovanje, a voditeljica naprosto blista. S dragim uživa na jednom od naših najljepših otoka Korčule i okolnih otočića, gdje dane provode sunčajući se na plažama.

"Samo dva sretna klinca koja se jako vole", napisala je uz fotografiju snimljenu u borovoj šumi negdje u Vela Luci - a Ecija i Goran u čvrstom zagrljaju ne skidaju osmijeh s lica. Ecijine prijateljice oduševljeno su komentirale ovu objavu - ne skrivajući sreću što je voditeljica pronašla sreću.

Na fotografijama se vidi i to da Ecija nikad nije bila vitkija. "Ovo vam se zove ljubav", napisala je uz posljednju objavu, fotografije su nastale na otoku Vrniku, a voditeljica je istaknula da nije koristila nikakve filtere.

Bivša radijska voditeljica i glazbenik nekoliko tjedana šuškanja potvrdili da su u vezi ovog ljeta, a nije samo Ecija romantična, tako je i Goran svojoj dragoj posvetio jedan romantičan status na Instagramu.

"Za mene je naš novi singl 'Samo ti' puno više od obične pjesme. Točno znam gdje sm

o bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi 'Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen' najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo", napisao je glazbenik.

Antonija i Mario

Glazbenica Antonija Šola uživa u ljubavnoj vezi s pjevačem benda "Ljubavnici". Sa svojim partnerom otišla je na more, a obilježila je ljeto romantike i fotografijom uz koju je napisala: "Da, žena u meni... Treba muškarca u tebi", poručila je Mariju Regelju njegova djevojka. Fotografiju je komentirao i zaljubljeni pjevač, stavivši srce u komentaru ispod romantične objave.

Sa svojim partnerom Antonija se nalazi u Brelima, a pozirali su na drvenom molu - potpuno sami. Da su zajedno, otkriveno je početkom mjeseca. Tada je Šola potvrdila da ponovno ljubi. Objavila je fotografiju s pjevačem, a na istoj su pozirali zagrljeni. Tada joj je Regelj u komentarima napisao da je voli.

Velika ljubav s Antonijom stigla je Regelju usred teškog životnog razdoblja. Nakon što su dugo godina surađivali i bili prijatelji, između njih se rodila ljubav. Naime, Antonija Šola i Mario Regelja zajedno su napisali pjesmu "Lijepa ženo Dalmatinko" za njegov bend 'Ljubavnici', a čini se da im inspiracije za to nije nedostajalo.

"Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišemo pjesme, uživamo. Nakon godina poznanstva, suradnje koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo je do ovoga. Pronašli smo se, baš smo jako slični, imamo puno toga zajedničkog, puno tema za razgovor i za rad", izjavio je glazbenik nedavno za In Magazin govoreći o svojoj novoj ljubavnoj vezi.

Linker
25. travanj 2024 02:08