Golf prije svega

Svi se pitali gdje ide? Trump se rekreirao na svježem zraku, zatim nastavio o tome da nije izgubio

U zdravom tijelu zdrav duh, stara je poslovica, možda je zbog toga donedavni predsjednik Amerike odlučio usred najvećeg gubitka u svom životu, barem kada su posao i karijera u pitanju, otići zaigrati partiju elitnog sporta.

Sada već bivši predsjednik SAD-a Donald Trump vrlo je loše prihvatio činjenicu da nije osvojio drugi predsjednički mandat, zato je odlučio smirenje potražiti na zelenim pašnjacima, odnosno terenima golf kluba.

image
Donald Trump usred krize otišao je na partiju golfa.
OLIVIER DOULIERY/AFP/PROFIMEDIA

Svoj omiljeni sport zaigrao je u Nacionalnom Golf klubu, u Sterlingu u državi Virdžiniji. No svjež zrak, sunčano vrijeme i tjelovježba nisu ga oraspoložili. Vidljivo je to i po fotografijama snimljenim po povratku u Bijelu kuću, ali i po njegovim daljnjim objavama na Twitteru.

image
Partiju omiljenog sporta odigrao je u Nacionalnom Golf klubu.
OLIVIER DOULIERY/AFP/PROFIMEDIA

Nije se smirio

Trump u svojoj izjavi nije ustupio vlast Bidenu te je rekao da su "ovi izbori daleko od završenih". No prema reakcijama javnosti, službenih medija, čak i onih koji su tradicionalno naklonjeni republikanskim političarima, čini se da će Donald ostati sam u svojoj borbi.

Njegove optužbe o nelegalnosti izbora, većina američkih medija nije htjela ni prenositi, a izvještaji o njegovim akcijama svode se na to - da je usred političkog pada ovaj bogati poduzetnik otišao mahati golf palicama.

image
Trump se, očito, nije oraspoložio na golf terenima.
ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP/PROFIMEDIA

I kako slika govori više od tisuću riječi, tako je potrebno samo pogledati izraz lica Donalda Trumpa nakon što se vratio s golfa u Bijelu kuću koja mu je posljednje četiri godine bila dom, da bi se shvatilo kako mi se raspoloženje nije popravilo. Za to se vrijeme na ulicama Washingtona, ali i diljem Amerike, odvijalo pravo slavlje zbog izbora novog predsjednika Joea Bidena.

Linker
20. travanj 2024 15:59