Odlučio je

Sve se promijenilo kad je upoznao nju: Keithu Urbanu brak je na prvom mjestu i ne bi ponovno zastranio

Zbog razdvojenosti od supruge dok je snimala u Australiji, country pjevač odao se tulumarenju i umalo se vratio starim porocima. Kad je Nicole stigla kući, morao je izabrati što mu je važnije.

Na nedavnoj premijeri filma "Sjevernjak" bračni par čija je ljubav donedavno bila neupitna, kiselo se smješkao na crvenom tepihu. Glasine da nešto ne štima u odnosu Nicole Kidman i Keitha Urbana pojavile su se i prije početka prikazivanja tog povijesnog spektakla u kojem zapaženu ulogu kraljice Gudrun, majke glavnog junaka, tumači australska glumica. Oni koji su posumnjali da im se raspada brak jer se Urban vratio starim porocima, alkoholu i drogi, bili su djelomice u pravu.

Dok mu je supruga prije gotovo dvije godine u domovini snimala seriju "Nine Perfect Strangers", on je, čini se, umirao od dosade. Počeo je tulumariti ne bi li nekako ispunio vrijeme, no to mu je prešlo u naviku i kad se Nicole vratila kući.

Gdje je tulum, tu su potoci alkohola i droge pa ne čudi što se razbjesnila. Jer, country zvijezda godinama se drogirala i opijala: prestao je tek kad je prije 17 godina upoznao Nicole Kidman.

Čitajte i: Zvijezde novog filmskog hita zablistale u glamuroznim izdanjima: Koja zaslužuje stilsku peticu?

image

Nicole i Keith

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Od tada je čist i trijezan, tvrdi, ali njegova supruga je sumnjičava. Uostalom, tko bi joj zamjerio što prati njegov svaki korak? Zacijelo je bila obaviještena i o njegovom tulumarenju u njihovoj vili u losangeleškoj četvrti Hollywood Hills dok je tijekom zatvaranja snimala u Australiji. Ukratko, čim se vratila u Ameriku počeli su se svađati jer mu je ograničavala solo izlaske, a živciralo ga je i to što mu ne vjeruje. Kako je svađa završila, otkrio je u nedavnom razgovoru za The Sun.

"Još uvijek sam činio pogreške, ali ništa drastično kao u prošlosti. Pa ipak, i to je bilo dovoljno da se zaustavim prije nego se sve uruši.“

Glazbenik i holivudska glumica imaju kćeri Sunday (13) i Faith (11) pa nema dvojbe oko toga što mu je važnije, tulumarenje ili obitelj? Osim toga, oboje su smanjili poslovne obaveze i posvetili se kćerima te jedno drugome.

"Ravnoteža između poslovnog i privatnog života nikada se zapravo ne postiže, ona se održava iz dana u dan“, pojasnio je Urban dodajući da katkad ima tešku narav.

Čitajte i: Najnovija nominacija za Oscara izmamila je suze na oči Nicole Kidman, ali isto se ne može reći za njezine kćeri

"Lako se naljutim, ali naučio sam puno o tome kako to ispraviti. Prije nikada nisam mijenjao situaciju dok nije bilo prekasno, ali sada vidim požar na vrijeme i počinjem s gašenjem. Postao sam puno sam bolji u eliminiranju pogrešaka prije nego što se stvari uruše."

image

Keith Urban na svirci.

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, glazbenik je u danima ovisnosti znao biti "potpuno neuračunljiv" poslije tuluma. Nastavio je s porocima nedugo nakon ženidbe s Nicole, iako se kleo da je raskrstio s ovisnošću. Nedugo nakon njihovog vjenčanja 2006., natjerala ga je da okrene stranicu, piše Daily Mail. Alternativa je bila razvod.

"Organizirala je intervenciju. Vratila se iz Rima gdje je snimala i okupila sve naše prijatelje kako bi organizirala intervenciju. Ljubav u toj sobi u tom trenutku bila je nevjerojatna. Nikad nisam iskusio tako nešto", rekao je. Od tada glazbenik "brodi" ispravnim putem. Kad pokuša skrenuti, supruga ga podsjeća što bi mogao izgubiti izabere li ovisnost umjesto kćeri i braka.

Linker
17. travanj 2024 00:52