Snagator velikog srca!

Svaka čast! Želja koju je Jean Claude Van Damme imao za svoj 60. rođendan ostavit će vas u suzama

Proslavljeni glumac ima sve što je oduvijek želio - uspjeh, sretnu obitelj i veliku karijeru. Stoga je Jean Claude Van Damme svoj 60. odlučio proslaviti nešto drugačije - i tako spasiti nedužni život.

Belgijski glumac Jean Claude Van Damme, poznat po svojim borilačkim vještinama, za svoj je rođendan pokazao svoju mekšu, humaniju stranu. Od sigurne smrti spasio je, naime, kujicu Rayu, koja se naša usred pravne zavrzlame. Naime, zbog lažne bugarske putovnice trebala je biti eutanazirana u Norveškoj, gdje je prodana.

Van Damme nije znao kako drugačije pomoći pa je pokrenuo apel na svojim društvenim mrežama.

Proslavljeni snagator nije to mogao prihvatiti pa je razmišljao što da napravi. Odlučio je djelovati onako kako najbolje zna - koristeći svoju popularnost na društvenim mrežama. Pokrenuo je na njima peticiju zbog koje su kasnije čivavu bugarske vlasti prihvatile natrag te će, umjesto da je eutanaziraju, biti udomljena.

Raya će dobiti novi dom i priliku za sretniji život.

"Za svoj sam rođendan zamolio bugarske vlasti da promijene odluku. Ne možemo dozvoliti eutanaziju čivave", poručio je Jean-Claude Van Damme u video snimci na društvenim mrežama. Za Rayin život i njezino spasenje heroj brojnih akcijskih filmova molio je baš na svoj 60. rođendan, a srećom, želja mu je uslišana.

Čitajte i:

Ivana Paradžiković izgubila se u šumi, a kada je shvatila tko ju je spasio slomilo joj se srce

Glumac zabrinuo fanove fotografijom iz bolničkog kreveta

Kraljica marketinga i visokih tonova! Ariana Grande novim singlom provocira uoči izbora u SAD-u

Linker
15. travanj 2024 02:03