JOSIP REGOVIC/PIXSELL
njihov veliki dan

Svadba za pamćenje: Dina Dragija nosila tri vjenčanice, uzvanike zabavljao Saša Matić

Među uzvanicima na vjenčanju, koje je imalo čak dva obreda, bila je i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića te glazbenica Zsa Zsa.

Među uzvanicima na vjenčanju, koje je imalo čak dva obreda, bila je i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića te glazbenica Zsa Zsa.

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i manekenka Dina Dragija potrudili su se da njihovo vjenčanje bude zaista posebno. Nakon obreda u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu, mladenci su se zaputili na slavlje na otvorenom, gdje su još jednom razmijenili zavjete.

Dina je na crkvenom vjenčanju nosila raspuštene plave uvojke i elegantnu bijelu vjenčanicu, a odmah nakon službene ceremonije, promijenila je frizuru, šminku i vjenčanicu.

Dinina druga vjenčanica bila je nešto drugačija - imala je duge rukave, zatvoreni gornji dio i cijela je optočena perlicama i sjajnim detaljima, a potpisuje ju ukrajinski brend Milla Nova. Njihove vjenčanice inače se mogu isprobati i kupiti u salonu vjenčanica Vesna Sposa.

Za frizure je zaslužan poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić, dok je vizažist Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty, radio vjenčani make-up. "Inspiraciju smo crpili odasvud, inspirirale su nas i J.Lo i Ariana Grande", ispričao nam je Franić.

Čitajte i: Vjenčali se Tin Jedvaj i Dina Dragija: Pogledajte prve fotografije mladenke

Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni novoizgrađeni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Ovaj moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravličnić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

Među uzvanicima bila su i neka poznata lica poput glazbenice Zsa Zse i Izabel Kovačić, supruge nogometaša Matea Kovačića, koje su na svom Instagramu podijelile sretne trenutke mladenaca.

Osim njih bili su i dizajnerica Kristina Burja iz Krie Designa, Luka Rajić Jr. (sin Borne Kotromanić i Luke Rajića), srbijanski folk pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija i beogradski poduzetnik Luka Dokmanović.

image

Dina Dragija i Tin Jedvaj izrekli su sudbonosno da u Varaždinu.

JOSIP REGOVIC/PIXSELL

Uzvanike su zabavljao poznati srpski pop-folk glazbenik Saša Matić i bend Lexington, a mladenci su prvi ples otplesali na hit 'Perfect' britanskog glazbenika Eda Sheerana. Kako se može vidjeti na Cvijinim storyjima, Dina je u tijeku večeri obukla i treću vjenčanicu, a Vesna Sposa pohvalila se da je i ta haljina iz njenog salona. Iako je u planu bila i treća frizura - punđa, čini se da se Dina toliko dobro zabavljala da nije željela gubiti vrijeme na još jedno friziranje.

Čitajte i: Dina Dragija tijekom vjenčanja brzinski mijenjala vjenčanicu i frizuru

Linker
26. travanj 2024 00:30