JON KOPALOFF/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
oduševila na audiciji

Šuška se, šuška: Zvijezda serije ‘Ozark‘ glumit će Madonnu u novom filmu o njezinom životu

Iako je pop zvijezda prije bila skeptična o snimanju autobiografskog filma, čini se da je pristala na ideju i pronašla idealnu glumicu koja će je utjeloviti.

Iako je pop zvijezda prije bila skeptična o snimanju autobiografskog filma, čini se da je pristala na ideju i pronašla idealnu glumicu koja će je utjeloviti.

Kada ste u potrazi za osobom koja bi na platnu mogla savršeno ili barem približno savršeno utjeloviti jednu od najvećih pop zvijezda današnjice, onda ste pred velikim izazovom. Takav izbor trenutno muči producente biografskog filma o životu i karijeri slavne Madonne, no već imaju nekog u vidu.

Naime, 28-godišnja glumica Julia Garner ranije ove godine bila je na audiciji za spomenuti film, a njezin performans očito je oduševio producente jer su joj ponudili ulogu. Iako je visoko na listi idealnih kandidatkinja za ulogu Madonne, nije poznato je li prihvatila taj izazov.

image

Madonna u mladim danima.

FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Film pod radnim nazivom "Blond Ambition" pratit će priču o životi i karijeri pop zvijezde od početka do danas, a snimat će se pod redateljskom palicom Amy Pascal.

Čitajte i: Nakon tri godine veze: Madonna prekinula s 35-godina mlađim partnerom, ostali su prijatelji

Madonna se prvotno nadala da će je u filmu glumiti Florence Pugh, rekavši u rujnu 2021. da je "definitivno na popisu kandidatkinja ako to želi". No, šuška se da ju je oduševila upravo Garner koja je briljantno odigrala ulogu prevarantice Anne Sorokin u filmu "Inventing Anna", a znamo je i iz serije "Ozark".

image

Julia Garner

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Otkako se rodila ideja za biografski film, Madonna je u nekoliko navrata ispričala koje sve izazove može očekivati kada stvara tako veliki projekt.

"Pisanje scenarija o samoj sebi je nešto najiscrpljujuće i najizazovnije s čim sam se ikad susrela", rekla je 2021. u listopadu za časopis Rolling Stone. "No, s druge strane je poput psihoterapije jer se vraćam u prošlost i izvlačim na površinu svaki detalj iz mojeg djetinjstva do sad",

Linker
26. travanj 2024 22:19