preljub ili čisti prekid?

Šuška se šuška: Zbog Harryja Stylesa glumica Olivia Wilde ostavila je Jasona Sudeikisa?

Olivia Wilde krajem prošle godine prekinula je dugogodišnju vezu s glumcem Jasonom Sudekisom, ocem svoje dvoje djece, a utjehu je potražila u zagrljaju zvijezde nekoć popularnog britanskog boy benda One Direction, a današnjeg solo pjevača koji osvaja ljestvice - Harryja Stylesa.

"Što je bilo prije, Harry ili prekid?'", pitali su se brojni fanovi Olivije Wilde kad su u medijima odjeknule fotografije na kojima na jednom egzotičnom vjenčanju glumica odjevena u romantičnu maksi haljinu, po travi korača uz - Harryja Stylesa!

image
Glumica Olivia Wilde i Harry Styles sve su iznenadili kad su se pojavili na vjenčanju njegova menadžera
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da riječ nije o snimanju spota ili šali zbog publiciteta pokazale su nove paparazzo fotografije koje su dokaz da su američka glumica i mlađahni britanski pjevač novi vrući par na zvjezdanom nebu.

Nakon prvog službenog pojavljivanja u javnosti, za koje su odabrali vjenčanje Harryjevog menadžera Jeffreyja Azoffa, Olivia i bivši član grupe One Direction ne prestaju kriti svoju romansu, a 36-godišnja glumica sve se češće zabavlja s Harryjevim društvom, a navodno je i čest gost u njegovoj kući.

Olivia je snimljena i kako iznosi vreće pune stvari iz doma u kojem je godinama živjela sa svojim partnerom, 45-godišnjim glumcem Jasonom Sudeikisom.

image
Olivia i Jason zaručili su se 2013. godine, apremda imaju dvoje djece, nikad nisu stali pred oltar
JUAN RICO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uvijek zaručnici, nikad supružnici

Olivia i Jason upoznali su se 2011. godine, kad su se oboje razvodili od svojih prvih bračnih partnera. 2013. objavili su zaruke, no nikad nisu stali pred oltar premda su dobili dvoje djece, sina Otisa i kći Daisy.

"Prije djece, brak se čini kao ultimativno obećanje, no nakon rođenja djece, misliš - pa ionako smo si obećani", izjavila je jednom Olivia.

Ako je vjerovati izvorima koji su se povjerili tabloidu UsWeekly, to je "obećanje" Olivia ipak odlučila pregaziti kad je upoznala 26-godišnjeg Harryja koji ju je totalno očarao.

image
36-godišnja glumica sve se češće druži s društvom svog novog dečka
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Navodno se s pjevačem zbližila prije nego je objavila vijest o prekidu zaruka s Jasonom koji je bio potpuno šokiran jer "obožava Oliviju te mu je obitelj uvijek na prvom mjestu".

Drugi izvori kažu da je veza Jasona i Olivije ionako pucala i da joj nije bilo spasa - bez obzira na to što se Harry pojavio na vidiku i glumicu potpuno osvojio svojim vragolastim stavom i talentom.

Linker
09. travanj 2024 08:33