‘nisam dostojna‘

Stiže serija o prvim damama: Michelle Obama prokomentirala glumicu koja će je igrati

Nagrađivana glumica Viola Davis za potrebe snimanja serije "The First Lady" ‘uskočit će u cipele‘ Michelle Obame. Bivša prva dama u intervjuu za ‘Entertainment Tonight‘ otkrila je što misli o tom izboru.

Sve koji su oduvijek bili fascinirani suprugama predsjednika, razveselit će vijest o nadolazećoj seriji kojoj se predviđa visoka gledanost. Naime, Showtime priprema serijal pod nazivom "The First Lady" koji će trajati puna četiri sata.

Serija će nas voditi ravno u Bijelu kuću te prikazati scene iz života legendarnih američkih prvih dama Eleanor Roosevelt, Betty Ford i Michelle Obame te ih prikazati u svjetlu u kojem ih do sad javnost nije uspjela doživjeti.

Poznato je da će Michelle Obamu glumiti nagrađivana glumica Viola Davis, koja je, između ostalog, briljirala u seriji "How To Get Away With Murder" te filmovima "Fences" i "The Help".

image
Viola Davis glumit će Michelle u seriji o prvim damama
CAMILLA MORANDI/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izbor uloge komentirala je i sama Michelle Obama, koja se za "Entertainment Tonight" osvrnula na činjenicu da će gledati sebe "kroz lice Viole Davis".

"Nisam dostojna", izjavila je 57-godišnja Michelle koja se oduševila kad je doznala tko će je igrati. "Voljela bih da sam napravila i više za ulogu koju će Viola odglumiti, sve je to jako uzbudljivo", dodala je.

"Sve što Viola radi, radi s velikom strašću pa znam da će isto biti i s ovom ulogom", zaključila je Michelle.

Njezinog supruga, bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu, glumit će O-T Fagbenle.

image
O-T Fagbenle glumit će Baracka Obamu
Shutterstock/Editorial Profimedia
Linker
24. travanj 2024 07:26