u zagrljaju

Stiglo je ono što je nedostajalo: U domu Dine i Viktorije Rađe tek sada vlada čista idila

Poznati košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija od nedavno su van sebe od sreće. Odlučili su se obogatiti život za jednog (četveronožnog) člana obitelji, a on je, uspostavilo se, dio slagalice koja je nedostajala...

Početkom listopada bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa je podijelila je fotografiju na kojoj pozira u društvu malenog dobermana s velikim priznanjem... "Mi smo vam se malo zaljubili. Pa što sad?", napisala je pri upoznavanju, a danas je pokazala da ljubav u domu samo raste.

"Vjerojatno ću postati naporna, ali ljubav je neviđena", napisala je Viktorija uz fotografiju gdje joj novi član obitelji spava u krilu. Njegov dolazak ih je dodatno raznježio.

Dino Rađa često u medijskom nastupu naglašava koliko je zaljubljen u svoju suprugu. "Izvlači mi osmijeh na lice čim je vidim, neovisno je li dan ili noć. Žena jednostavno širi neku dobru energiju oko sebe.", kaže bivši košarkaš koji ne preskače dodati da je njegova supruga stvorena za kameru. Prije dvije godine se cijela obitelj preselila iz Splita u Zagreb i tamo pronašla novi dom.

"Živjela sam u Ateni, u predivnom Zadru i u Zagrebu, kad sam imala glazbenu karijeru - sve je to lijepo. Zapravo mi je divno tamo gdje mi je obitelj, to automatski postaje moj dom. Nedostaje mi Split, ali mi je lijepo i tu', rekla je nakon preseljenja Viktorija koja je u kući blažena među muškima.

Ove godine u kolovozu su proslavi 19. godišnjicu braka. Viktorija i Dino u braku su postali roditelji dvojice dva sinova, danas njihov Roko ima 17, a Niko 12 godina, a Dino iz prvog braka, s bivšom suprugom Željanom, ima i 23-godišnjeg sina Duju.

Čitajte i:

Mia Kovačić savjetuje kako u hipu osvježiti dom i otkriva 'pakleni plan' koji kuje s Viktorijom Rađom

'Rekla je 'DA': U bračne vode je ovaj domaći par skočio odjeven s jahte, a vole se još i više

Dino Rađa otkrio tajnu sretnog braka s Viktorijom: 'Izvlači mi osmijeh na lice čim je vidim'

Linker
19. travanj 2024 10:59