sve mu želi rasprodati

Šokirani Phil Collins u velikom sukobu s bivšom suprugom! Morao ju je deložirati, a sada slijedi nova bitka

Orianne Cevey donedavnom je suprugu zaposjela vilu sa svojim novim partnerom, a kada ju je uspio deložirati - odlučila je prodati sve ono što Philu Collinsu emotivno znači.

Britanska pop zvijezda Phil Collins (69) ponovno je u problemima s bivšom suprugom Orianne Cevey (46), čiji ga je posljednji udarac prilično zabolio. Nakon što je na sudu uspio isposlovati njezinu deložaciju iz 40 milijuna dolara vrijedne vile u Miamiju - koju je zaposjela s trećim suprugom, glazbenikom Thomasom Batesom - osvetila mu se oglasivši prodaju njegovih glazbenih nagrada te zlatnog albuma "The Principle of Moments" britanske rock legende Roberta Planta za simboličnih 100 dolara. Toliko, naime, traži za njegova tri priznanja: "Orlando Arena Sold Out Show" iz 1994., "Appreciation Award for service to Clara's House Shelter" iz listopada 1990. te "Hospital Radio Basingstoke Music Award" iz 1993., dok će zlatni album pjevača Led Zeppelina, na kojem je Phil Collins svirao bubnjeve, sretan kupac platiti svega 100 dolara.

image
Švicarska poduzetnica dobila je nakon razvoda više od 46 milijuna dolara, no to joj nije dovoljno.
GUSTAVO CABALLERO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Phil Collins u drami: Želi izbaciti iz kuće bivšu koja se potajno udala, a kojoj je već dao 46 milijuna dolara

Collins potpuno šokiran zbog poteza svoje bivše supruge

Potez švicarske poduzetnice, s kojom ima sinove Nicholasa (19) i Matthewa (16), šokirao je sedmerostrukog dobitnika Grammyja, tim više što joj je 2008., kad su se razišli nakon devet godina braka, isplatio 46 milijuna dolara otpremnine, čime je njihov razvod postao jedan od najskupljih u britanskoj zabavljačkoj industriji. No, njoj očito treba još novca jer na online aukciji floridske tvrtke Kodner Galleries prodaje i svoje torbice marke Chanel, brendiranu odjeću te tenisice, nekoliko Rolex satova, vintage te poveći, nebrušeni dijamant od 10,35 karata – za 600.000 – 800.000 dolara, od čega će 10 posto dati dobrotvornoj organizaciji "Never Give Up Foundation".

- Seli se u manji dom i rješava se odjeće i nakita koje više ne nosi. Ona ima 5 tisuća pari cipela i ne može ih sve nositi – pojasnio je njezin predstavnik za odnose s javnošću.

image
Nakon što se razvela od Phila Collinsa sa svojim novim suprugom zaposjela je njegovu vilu u Miamiju pa ju je glazbenik sudskim putem bio primoran deložirati. Problemima, očito, nije kraj.
GUSTAVO CABALLERO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bivša supruga Phila Collinsa: Razvod je bio pogreška, ponovno ćemo se vjenčati

Lakovjerni glazbenik dao je 2016. bivšoj drugu šansu jer su provodili određeno vremena zajedno zbog sinova, a potom su se opet probudili zatomljeni osjećaji.

- Obnovili smo vezu jer smo shvatili da smo napravili pogrešku. Puno ljudi nema drugu šansu. Naši sinovi su jako sretni - rekao je bubnjar legendarnog benda Genesis. Dopustio joj je da se useli u njegovu vilu u Miamiju, da bi jesenas doznao kako se njegova bivša potajno udala za drugog te da sretno žive u njegovoj nekretnini. U međuvremenu su promijenili šifre na ulaznim vratima i prisvojili rezidenciju, pa ražalošćenom pjevaču nije preostalo drugo nego je tužiti. A kad ju je, potkraj siječnja 2021., odlukom suda uspio izbaciti – morala je otići do 21. siječnja - povrijedila ga je aukcijom. Njegovi odvjetnici zacijelo će pokušati zabraniti prodaju, ali pitanje je hoće li uspjeti zaustaviti osvetoljubivu bivšu na vrijeme?

Linker
14. travanj 2024 19:08