HRABRA ISPOVIJEST

Sandra Bullock konačno progovorila o provali u svoj dom: ‘Taj me događaj obilježio za cijeli život‘

"Nakon toga više svakako nisam ista osoba, trebalo mi je hrabrosti kako bih uopće progovorila o tome", rekla je slavna glumica.

U novoj epizodi talk showa Red Table Talk, 57-godišnja glumica Sandra Bullock je iskreno progovorila o provali u njen dom kad je bila sam kod kuće i zašto joj je toliko trebalo 7 godina da progovori o tom zastrašujućem trenutku, piše People.

"U moju kuću je provaljeno dok sam bila u njoj", govori ona Willow Smith, Jadi Pinkett Smith i njezinoj majci Adrienne Banfield-Norris. "U ormaru sam i govorim sama sebi: 'Ovo ne može završiti dobro.' To što sam se sakrila u ormar, neće pomoći u ovoj situaciji", prepričava Bullock događaj koji se dogodio davne 2014. godine.

image

Sandra Bullock i kćerkica Laila

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Uvijek isto mlada: Pet holivudskih trikova Sandre Bullock zbog kojih joj godine ne mogu ništa

"Bila je to jedina noć kada Louis nije bio sa mnom", kaže Bullock za svog sina kojeg je posvojila 2010. kada je imao 3 i pol mjeseca. "Te večeri njegova dadilja je rekla da će ga odvesti u svoj stan nedaleko od naše kuće jer sam se ja spremala za izlazak i kasno bih se vratila kući", ispričala je slavna glumica.

"Da je bio kod kuće, otrčala bih u ormar koji je sada moj službeni ormar, ali tada je to bila njegova spavaća soba i zapravo sam se sakrila u dječjem kutku. Da je bilo drugačije, to bi zauvijek promijenilo našu sudbinu", rekla je pa dodala: "Nakon toga više svakako nisam ista osoba, trebalo mi je hrabrosti kako bih uopće progovorila o tome jer to smatram jednim od najgorih dana u svom životu".

image

Sandra Bullock na premijeri novog filma 'Neoprostivo'

FOTOGRAFIJE: IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Sandra Bullock sve iznenadila: Pokazala osmogodišnju kći koja ima važnu poruku

Glumica je poznatom trojcu ispričala kako od tog zastrašujućeg događaja niti jedan dan više nije ostala sama.

Zvijezda, čiji najnoviji film 'Neoprostivo' izlazi 10. prosinca, priznaje da "ponekad" želi da ona i njezina djeca imaju istu boju kože. Bullock je također majka kćeri Laile (8) koju je posvojila 2015. godine.

"Nekada želim da se naše kože podudaraju, jer mislim da bi nas tada ljudi lakše percipirali", objašnjava Bullock. No, glumica kaže kako ljubav prema njezinoj djeci nije uvjetovana bojom kože jer ih obožava najviše na svijetu.

"To je dinamika majka-dijete. Nije tu bitna boja kože", zaključila je mlada Willow, nova glazbena nada.

Linker
16. travanj 2024 12:34