Neja Markičević / Hanza Media
zajednički treninzi

S Tarikom i Lejlom Filipović bili smo u teretani, pogledajte kako se vježba!

Lagane atletske vježbe u programu Progressive Conditioning novi su hit među rekreativcima kao što su Lejla i Tarik Filipović kojima su zajednički treninzi, kao i mnogim parovima, put do još kvalitetnijeg odnosa i ljepšeg ljubavnog života, kako otkrivaju u novom broju magazina Gloria.

Ako se za neki poznati domaći par može reći da diše kao jedno, onda su to Lejla (42) i Tarik Filipović (47), kojeg već šest sezona gledamo u ulozi voditelja Potjere. No zagrebački glumac i bivša Miss Hrvatske zajedno se i znoje, jer kao što lovci u HRT-ovu kvizu “ganjaju” natjecatelje, tako i oni jedno drugo tjeraju na fizičku aktivnost. Bolje rečeno, ohrabruju i motiviraju, što im pomaže ne samo da se osjećaju i izgledaju bolje, nego i da “prodrmaju” bračnu rutinu.

Istraživanja, naime, pokazuju da parovi koji skupa vježbaju u teretani imaju mnogo kvalitetniji odnos, postanu bliskiji, a i ljubavni život im je harmoničniji. Stoga supružnici Filipović, koji će ove zime proslaviti dvanaest godina braka, dva do tri puta tjedno odlaze u zagrebački Body & Mind Sport Performance Center, gdje uz nadzor privatne trenerice Mirele Anić odrade jednosatni trening. Kako to izgleda pogledajte u videu, a sve detalje pronađite u novom broju Glorije!

Linker
13. travanj 2024 18:11