Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo
 Marcos del Mazo / Alamy / Alamy / Profimedia
Ljubav cvate

Ronaldo tajno oženio Georginu Rodriguez? Uspjela je u onome što nije pošlo za rukom nijednoj dosad

Georgina Rodriguez nazvala je Ronalda svojim mužem pa su se ponovno pojavile glasine da se par ipak vjenčao u tajnosti.

Cristiano Ronaldo demantirao je u studenom prošle godine vijesti da se na romantičnom putovanju u Africi vjenčao svojom dugogodišnjom partnericom Georginom Rodriguez. No, ponovno su krenule iste spekulacije, a svemu je kriva sama Georgina. Naime, Georgina je proslavila 26. rođendan, a u dirljivoj objavi na Instagramu Ronaldu se obratila kao svom suprugu.

'Sretan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo sretan. Ne mogu tražiti više od života. Samo puno zdravlja za moju obitelj i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cvijeću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu - našu djecu. Volim te', napisala je Georgina.

Istu objavu podijelio je i Ronaldo te poručio partnerici da je puno voli. 'Čestitam mojoj ljubavi. Želim ti predivan dan, ti si izvanredna žena i divna majka našoj djecu. Volim te', poručio je nogometaš. Proslavili su obiteljski, uz tortu i djecu - devetogodišnjeg Cristiana Jr, dvogodišnje blizance Evu i Matea te dvogodišnju Alanu.

Glasine o njihovoj svadbi često se pojavljuju, u vezi su četiri godine, zajedno odgajaju djecu, a Ronaldo je priznao da planira svadbu s Georginom, dijelom i zbog toga što bi to bilo ostvarenje snova za njegovu majku bilo ostvarenje snova. Iako gospođa nije bila naklonjena svim Ronaldovim partnericama, Georginu je u potpunosti prihvatila, a budući da nogometaš slijepo sluša svoju majku - svadbu možemo očekivati.

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 12: Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez and Piers Morgan celebrate the launch of new CR7 Play It Cool with friends and family on September 12, 2019 in Turin, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images for CR7 Play It Cool)
Getty Images for CR7 Play It Coo
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo i Piers Morgan

'Puno mi je pomogla, naravno da sam zaljubljen u nju. Jednog dana ćemo se vjenčati, sigurno. Ona je sjajna, ona je moja prijateljica. Razgovaramo često, otvorili smo svoja srca jedno za drugog', rekao je svojedobno Ronaldo u razgovoru s Piersom Morganom.

Georgina je, pak, priznala da se u njega zaljubila na prvi pogled te dodala da joj u početku nije bilo lako biti u vezi s nekim toliko slavnim. Prebrodili su prvotne prepreke i ostali zajedno, sretni sve do danas.

KIEV, UKRAINE - MAY 26:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid CF kisses hsi girlfriend Georgina Rodriguez as they celebrate his side victory following winning the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kiev, Ukraine.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Getty Images
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo

Linker
18. travanj 2024 21:57