PRVI ROĐENDAN BEZ GRAŠE

Prvi rođendan bez Graše: Danijela Martinović oglasila se znakovitom porukom

Popularna splitska pjevačica jučer je napunila pola stoljeća, a danas je svojim obožavateljima na Instagramu poslala znakovitu poruku. Mnogi u njezinim riječima vide skrivenu aluziju na nedavni raskid s Petrom Grašom.

"Neopisiva lakoća postojanja u svim bojama", napisala je Danijela uz fotografiju s rođendanskog partyja na kojoj pozira u večernjoj plavoj haljini i s pedeset balona u rukama. Sudeći prema širokom osmijehu na licu poznate Splićanke, imala je rođendan iz snova, unatoč tome što nakon dvadesetak godina prvi put uz nju nije bio Petar Grašo. Danijela je samo zbog ovoga događaja otputovala u Sloveniju, a zabava je održana u čuvenom tamošnjem restoranu Gostilna pri Lojzetu u sklopu vile Zemono u Vipavskoj dolini. Kako doznajemo, svjećice na rođendanskoj torti ugasila je u društvu nekoliko bliskih prijatelja te sestre Izabele Martinović.

Čitajte i: Danijela Martinović proslavila pa počastila obožavatelje fotografijama iz mlađih dana: ‘Još uvijek brojim zvijezde‘

"Draga Danijela, sretan ti rođendan i neka ti donese sve ono što je najbolje za tebe", poželjela je plavokoj pjevačici Josipa Pavičić, a među brojnim čestitarima bila je i televizijska voditeljica Ana Radišić.

Razlog zbog kojeg je Danijela rođendan proslavila u Sloveniji je slavni chef Tomaž Kavčić, vlasnik Gostilne pri Lojzetu s kojim je dugogodišnja prijateljica. Danijelu i Tomaža upoznao je upravo Grašo koji je sa slovenskim kuharom blisko surađivao dok je u Splitu vodio obiteljski restoran Adriatic Grašo. I Petar Grašo je jučer trebao biti na jednoj večeri u blizini Splita, no u zadnji je tren odustao. Otkako se doznalo da on i Danijela više nisu zajedno, omiljeni pjevač rijetko se pojavljuje na zabavama. Mnogi su ga očekivali vidjeti i među publikom na nedavnom Splitskom festivalu, no taj je vikend navodno proveo u svojoj vikendici.

Danijela također izbjegava društvena događanja, no zato je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa je na svom Instagramu tako danima najavljivala njezin veliki dan.

Linker
18. travanj 2024 20:41