Jedva čekamo!

Procurili najsočniji detalji iz dokumentarca o Janet Jackson: Slavna pjevačica razotkriva tajne svoje obitelji!

Dokumentarni film jednostavnog naziva ‘Janet‘ premijerno će biti prikazan 28. siječnja, a prema prikazanoj najavi publika će prvi put moći vidjeti do sada strogo čuvane kućne videzapise slavne glazbene obitelji Jackson. Naravno, sve najviše zanima kako Janet danas govori o pedofilskom skandalu njezinog pokojnog brata Michaela Jacksona, koji je do sada rijetko komentirala.

Dvodijelni dokumentarac 'Janet' emitirat će se na kanalima Lifetime i A&E, a svaki dio traje dva sata. Kako je svojedobno izjavila i sama Janet Jackson, film pokriva cijeli njezin život, i profesionalni i privatni, čime je znakovito najavila da će publika dobiti intimni uvid i u kontroverzni svijet pokojnog kralja popa Michaela Jacksona.

"Postoji mnogo preispitivanja s tim prezimenom", kaže Janet u jednom trenutku u dokumentarcu, koji sadrži do sada neviđena privatna videa, kao i intervjue većine članova obitelji Jackson, uključujući i njezine. Obožavatelji 56-godišnje pjevačice jedva čekaju vidjeti dio posvećen Janetinom bratu Michaelu Jacksonu, s obzirom da je ona bila iznimno vezana uz njega.

Pogledajte video

Janet, naime, u filmu priča kako se nosila s njegovom preranom smrću u pedesetoj godini u lipnju 2009., ali i optužbama za seksualno zlostavljanje djece, što je godinama izbjegavala. Prema proširenom traileru, u filmu će biti dosta snimaka s Michaelovog spornog ranča "Neverland” te sa suđenja za zlostavljanje dječaka Gavina Arvizora 2005., kad se pokojni pjevač zbog dugogodišnjih nagađanja o prljavim rabotama s dječacima prvi put službeno branio.

"Da. Bila sam kriva po udruženju. Pretpostavljam da to tako zovu, zar ne?" - odgovara Janet u filmu na pitanje jesu li joj optužbe protiv Michaela uništile karijeru. Pamti se da je Janet, kao i ostatak obitelji, tijekom tog suđenja bila uz Michaela, o čijim se pedofilskim sklonostima počelo pričati još 1993., kada se izvan sudnice nagodio s obitelji jednog drugog dječaka.

Čitajte i: Stiže dvodijelni dokumentarac o Janet Jackson: U njemu će glazbena diva govoriti o smrti brata Michaela

Priča kroz njene oči

Veliki dio dokumentarnog filma posvećen je i Janetinom neslavnom nastupu s Justinom Timberlakeom na Super Bowlu 2004., kad joj je on u zanosu zajedničke izvedbe pjesme "Rock Your Body” rasporio gornji dio kostima ogolivši joj jednu dojku. O aferi "bradavica” (na engleskom 'nipple gate') koja se izrodila u jedan od najvećih televizijskih skandala u povijesti, a njoj potpuno uništila karijeru, Janet u dokumentarcu zaključuje kako te mediji i publika mogu vinuti u zvijezde, ali isto tako i pokopati preko noći.

image

Film 'Janet' premijerno će se prikazati 28. siječnja.

PLANET/PROFIMEDIA

Jedna od najprodavanijih glazbenica svih vremena, čijih je 11 studijskih albuma prodano u ukupnoj nakladi većoj od stotinu milijuna te se njezino bogatstvo svojedobno procjenjivalo na 190 milijuna dolara, veliku pozornost u filmu posvetila je svom kasnom majčinstvu. Iza nje su tri braka: s pjevačem Jamesom DeBargeom, od kojeg se razvela nakon svega 14 mjeseci, u braku s pjevačem i koreografom Reneom Elizondom Jr.-om izdržala je devet godina, a zadnji put pred oltar je stala 2012., s katarskim biznismenom Wissamom Al Manom. S milijarderom s zapadne obale Perzijskog zaljeva, od kojeg se u međuvremenu razvela, ima i sina. Petogodišnjaka Eissa Al Mana rođenog 3. siječnja 2017., Janet je na svijet donijela u pedeset i prvoj godini.

"Ovo je moja priča, a moj život prikazan je potpuno subjektivno kroz moje oči, a ne kroz tuđi pogled” - kaže Janet Jackson o svom dokumentarcu kojeg je producirala, skupa s njezinim bratom Randyjem. Premijera prvog dijela „Janet” koji se počeo snimati 2018., iste godine kada je preminuo pjevačicin otac Joseph, obiteljski menadžer i lovac na talente, poklapa se s njezinom velikom obljetnicom – 40 godina od izlaska debitantskog albuma.

Linker
15. travanj 2024 22:52