Neutješna

Princeza Charlene potpuno je slomljena zbog iznenadnog gubitka: ‘Počivaj u miru‘

Kao da nema dosta nevolja u životu nesretne princeze, sada ju je snašla još jedna. Njezin psić doživio je nesreću s kobnim posljedicama, a cijela obitelj je neutješna.

Princeza Charlene od Monaka ostala je slomljenog srca nakon iznenadne smrti svog psa. Jutros je podijelila srcedrapajuću poruku na svom Instagram profilu kako bi obavijestila svoje pratitelje o smrti voljenog ljubimca. 43-godišnja supruga princa Alberta II objavila je staru sliku na kojoj ljubi svog psića, a na kojoj izgleda sretno i opušteno dok gleda ravno u objektiv fotoaparata, dok je mali dlakavac "ukrašen" nečim što se čini prevelikim božićnim ukrasom. Još uvijek se ne zna je li pas bio u Monacu ili u Južnoj Africi gdje se princeza sada nalazi.

"Moj mali anđeo je sinoć pregažen, jako ćeš mi nedostajati, počivaj u miru", napisala je shrvano.

Radosna slika bila je u potpunoj suprotnosti s njezinim natpisom, budući da je kraljevska obitelj obavijestila da je pas pregažen i ubijen. Užasnu vijest s tugom su dočekali pratitelji na društvenim mrežama.

"Žao mi je zbog vašeg gubitka... Ovo je tako strašno tužno! Tako mi je žao... "Znam kako se osjećaš. Tako mi je žao zbog tvog gubitka...”, samo su neke od poruka podrške.

Čitajte i: Bijeg ili peh sa zdravljem? Princeza Charlene opet je produžila boravak u Africi zbog boli u ušima

Ova tragedija dolazi tijekom teške odigne za monegašku princezu, koja je mjesecima ostala prizemljena u Južnoj Africi gdje je operirana radi infekcije uha, nosa i grla koju je dobila u svibnju. Ondje je planirala kratak posjet kako bi zajedno sa svojom zakladom obavila konzervatorske radove i podigla svijest o ilegalnom krivolovu. Međutim, bilo joj je zabranjeno letjeti kući jer je razvila infekciju pa je obavila niz medicinskih zahvata u bolnici u Durbanu gdje su je liječili pod pseudonimom. Njezin dugotrajan boravak ondje potaknuo je glasine da bi se par mogao konačno razvesti zbog brojnih Albertovih afera koje godinama intrigiraju javnost.

Podsjetimo, monegaški princ i Charlene upoznali su se 2000. godine, a deset godina kasnije objavili su zaruke. Princeza koja je plakala na vjenčanju, ponijela je titulu 'najtužnije princeze svijeta'. Njegove brojne afere okaljale su njihovu ljubav već odavno, a navodno su njegovi odvjetnici Charlene rekli da može otići nakon što mu rodi muškog nasljednika.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Najtužnija princeza se nasmijala: Charlene, umjesto da smiri, ponovo je zabrinula javnost

Linker
19. travanj 2024 11:29