snažna veza prvih dama

Prijateljstvo koja traje godinama: Jill i Michelle snimile moćne fotografije te se raspričale o supruzima

Sadašnja i bivša prva dama Amerike, snimile su intervju za magaznin People u kojem su otkrile mnogo o svom odnosu, a njihov izbor bijele i crne haljine oduševio je javnost.

Nova prva dama Amerike, Jill Biden i Michelle Obama dijele posebnu vezu. Dok je Michelle, uz supruga Baracka djelovala na mjestu prve dame, Jill joj je, kao supruga potpredsjednika bila neizmjerna podrška, a sad, kad se situacija okrenula, bivša prva dama tu je kako bi bodrila prijateljicu punom snagom.

Prije inauguracije, sadašnja i bivša prva dama sjele su u Michellin ured u Bijeloj kući te porazgovarale s Jessom Cagleom, izvršnim urednikom časopisa People.

Tom prigodom snimile su i crno bijele fotografije koje šalju snažnu poruku, a i kojima su privukle pažnju žena u modnom smislu.

"To je bilo automatski", opisala je Michelle njihov odnos, a Jill dodala da su odmah osjetile povezanost. Bodrile su se i u najtežim trenucima, kako političkim, tako privatnim.

image
Prve dame godinama su bliske prijateljice.
NICHOLAS KAMM/AFP/PROFIMEDIA

Kakve su na putu?

"Michelle je jako zabavna!", otkrila je Jill, "naše osoblje odlično se slaže pa jednostavno uđemo u avion i uživamo".

Michelle je otkrila kako je njezina tajna za dobru zabavu, koja kapljica vina.

"Bratska romansa" njihovih supruga je stvarna

Na pitanje kako doživljavaju "bratsku romansu" svojih supruga koji su u odličnim odnosima, sadađnja i bivša prva dama kroz smijeh su odgovorile:

"Nisu li urnebesni? Kad izađu zajedno, najvjerojatnije negdje jedu sladoled, šeću, gledaju si u oči..."

Michelle je kroz šalu otkrila i da memeovi o Baracku i Joeu nisu u potpunosti točni, barem ne riječi koje su duhoviti fanovi napisali.

Jill je zaokružila priču o svojim supruzima, američkim predsjednicima sa: "Znate, to je zaista jedno predivno prijateljstvo. To se ne viđa često, posebice u politici, no mislim da oni zaista vole jedan drugog".

Haljina koja je ukrala show

Nakon prikazivanja intervjua, gledateljice su se raspisale o crnoj haljini Michelle Obame, sa zvonolikom suknjom i prorezima na rukavima.

Haljina stiže iz zumske kolekcije dizajnera Dereka Lama, i može ju se kupiti po cijeni od 1.500 dolara.

Linker
24. travanj 2024 19:38