Sjećanje

Posebno tužan dan za slavne sestre Kardashian: ‘Osjećam te cijelo vrijeme‘

Kourtney, Khloé i Kim Kardashian odale su počast svom pokojnom ocu Robertu na dan kada bi mu bio 78. rođendan.

Slavne sestre Kardashian oca su izgubile 2003., a one su obiteljsko prezime učinile planetarno poznatim. Kim, Kourtney i Khloé nježnim su posvetama odale počast ocu Robertu Kardashianu na dan na koji bi proslavio 78. rođendan.

Kim Kardashian je objavila nostalgični rođendanski selfie s ocem, na kojem ona kao mlada djevojka pozira uz oca u restoranu.

"Rođendanski selfie s mojim tatom! Snimili smo ovu fotku na današnji dan kada smo slavili njegov rođendan u armenijskom restoranu 1998. Rođen je 22. 2. 1944., a danas je to anđeoski broj 2. 2.22. Definitivno osjećam anđele oko tebe i osjećam te cijelo vrijeme. Hvala ti što nas sve vodiš i štitiš", napisala je slavna Kim i dodala da će ga na njegov rođendan sigurno proslaviti kao i da joj iznimno nedostaje.

Čitajte i: Još nije gotovo: Kardashiani završavaju show koji ih je proslavio, ali već pripremaju novi

Prerani odlazak

Starija sestra Kourtney Kardashian također je odala počast njihovom preminulom ocu, sa serijom obiteljskih fotografija na njenim Instagram storyjima.

Od zajedničke fotografije na kojoj Kourtney stoji između tate i mame Kris. "Sretan rođendan mom tatici. Moj anđeo zauvijek", napisala je uz fotografije.

Njihova mlađa sestra Khloé Kardashian odala je počast pokojnom tati uz sliku cijele obitelji - uz njega i majku, pozirale su sve tri sestre i brat Rob Kardashian. Najmlađa sestra na Instagram storyjima podijelila je i slatki video isječak na kojima njihov tata, odjeven u odjeću za golf, podizanjem kape pozdravlja ženske članice obitelji.

Odvjetnik Robert Kardashian, koji je s njihovom majkom Kris bio u braku od 1978. do 1991., preminuo je od karcinoma jednjaka, samo nekoliko tjedana nakon što mu je postavljena dijagnoza, bilo je to 2003. a on je imao samo 59. godina.

Linker
09. travanj 2024 23:55