izlazak u kino

Pobjednik Eurosonga uhvaćen u romantičnom izlasku s djevojkom: Damianovo srce zarobila je fatalna Giorgia

Damiano David zarobio je mnoga srca samo jednim svojim nastupom, a talijanski fotografi podsjetili su javnost tko je dama koja je zarobila njegovo!

Od Eurosonga se o životu pobjednika Damiana Davida ne prestaje brujiti. Nakon sumnje da je konzumirao drogu usred nastupa na Eurosongu, sva je pažnja bila usmjerena na talijanskog pjevača koji je mnoge šokirao strastveno poljubivši bubnjara na pozornici. Čitavu javnost počeli su zanimati detalji iz života glazbenika koji je svima zapeo za oko, a posebno oni iz njegovog privatnog i ljubavnog života.

image
Mladi par je nakon kina otišao na kavu s prijateljima.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pobjednika Eurosonga optužuju za konzumaciju droge u prijenosu uživo, on se oštro brani: ‘Spremni smo na testiranje‘

Iako su ga nagađanja povezivala s mnogim ženama, čak i s kolegicom iz benda, Victoriom De Angelis te natjecateljicom reality showa 'L'isola dei famosi', Drusillom Gucci - talijanski fotografi otklonili su svaku sumnju i otkrili koga ljubi pobjednik Eurosonga! Na ulicama Rima Damiano David je "uhvaćen"u društvu fotomodela i influencerice Giorgije Soleri.
O Davidovom odnosu s influencericom kojoj je odlučio dati srce, malo se zna. Privatni život dobro skrivaju od javnosti, tek rijetko dijeleći zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Za njihovu vezu saznalo se tek kad je prije nekoliko mjeseci Damian podijelio fotografiju na Instagram Storiju.

Mladi par u ugodnom razgovoru je uhvaćen na ulicama Rima, dok su izlazili iz kina te krenuli prema kafiću gdje su ih čekali prijatelji.

image
Za ugodno druženje Giorgia je odabrala bijelu jednostavnu haljinu.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Za ugodno druženje Giorgia je odabrala bijelu jednostavnu haljinu dok je Damian nosio dvobojno odijelo te majicu s likom Britney Spears te logotipom serije Stranger Things.

Čitajte i: Publika dovela Italiju do pobjede na Eurosongu! Mlada ekipa počela je svirkom na ulicama Rima, a sada su osvojili Europu

Inače, Giorgia Soleri je od Davida starija tri godine, a karijeru je započela u rodnom Milanu. Od prošle godine influencerica živi u Rimu. Snimala je editorijale za časopise Digital Camera, Hangover, i GQ Italia, a našla se i u videospotu za singl 'Apnea' glazbenika Rkomija.

Linker
19. travanj 2024 21:06