©Columbia Pictures/Courtesy Ever
Mijenja mišljenje kao čarape

Planira li se još jedan 'James Bond'? Čini se da se Daniel Craig ipak nije spreman oprostiti s ulogom

Iako je rekao da nikada više ne planira glumiti poznatog tajnog agenta, šuška se da bi se britanski glumac mogao predomisliti, ali samo ako najnoviji film "No Time To Die" postigne veliki uspjeh kod publike.

Glumac Daniel Craig (52), koji je ponovno utjelovio Jamesa Bonda u filmu "No Time To Die", rekao da je to zadnji put da glumi britanskog tajnog agenta.

No, prema nekim izvorima, Craig bi se mogao vratiti Bondu u šestom filmu bez obzira na to što sad misli drugačije. "Mislim da Daniel nije završio s Bondom, usprkos prijašnjim tvrdnjama. Isto je mislio prije četiri godine nakon što je izašao "Spectre", kada je javno i glasno rekao da je gotov s ovom ulogom i da će si radije 'prerezati žile' nego ponovno glumiti Bonda. No, kako je vrijeme prolazilo, njegovo mišljenje se promijenilo", rekao je izvor za magazin The Sun.

"Ima nešto u toj ulozi što privlači, a Daniel nije spreman da ju tumači netko drugi. To će se svesti na činjenicu kako će publika doživjeti "No Time To Die" i može li postati najplodonosniji film u franšizi", dodao je izvor.

James Bond (Daniel Craig) prepares to shoot in NO TIME TO DIE (2019), a DANJAQ and Metro Goldwyn Mayer Pictures film., Image: 486370574, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: - / Hollywood Archive / Profimedia
- / Hollywood Archive / Profimedia
Daniel Craig kao James Bond u filmu "No Time To Die"

Ako se to dogodi, tvrdi, Craig će utjeloviti Jamesa Bonda još jedan put. Britanskog špijuna prvi put je glumio 2006. u filmu "Casino Royale", a uslijedili su i "Quantum Of Solace" iz 2008., "Skyfall" 2012., "Spectre" iz 2015. te najnoviji "No Time To Die".

Snimanje posljednjeg filma od početka je obilježeno problemima, kako za produkciju, tako i za glumce, pa su mnogi pomislili da je uklet.

Daniel Craig je tijekom snimanja pao i ozlijedio gležanj zbog čega se sve moralo odgoditi na neko vrijeme. Taman kada se sve smirilo, u britanskom Pinewood Studiosu, gdje se snimaju neke od scena, odjeknule su tri eksplozije koje su oštetile dio studija i ozlijedile člana tima.

Također, Rami Malek, koji glumi glavnog negativca, nije mogao uskladiti svoj raspored s Craigom pa je snimanje bilo produženo nekoliko mjeseci. u filmu se trebala pojaviti i legendarna Grace Jones, koje se sjećamo kao plaćene ubojice May Day i ljubavnice agenta 007 (Rogera Moore) u "A View To A Kill", no odbila je cameo ulogu jer navodno nije bila dovoljno velika.

"No Time To Die" trebao je doći u britanska kina 2. travnja, no datum izlaska je odgođen do studenog 2020. zbog koronavirusa. Producenti su tu odluku donijeli nakon temeljitog razmatranja globalnog tržišta.

Čitajte i:

Pravo iznenađenje: Otkriveno tko će glumiti najvećeg negativca u novom filmu o Jamesu Bondu

Ukleti film: Nastavak o najpoznatijem tajnom agentu pogađa katastrofa za katastrofom

Veliko iznenađenje za sve obožavatelje Jamesa Bonda: Lashana Lynch novi je agent 007

Linker
25. travanj 2024 04:21