Pamela Ramljak i kći Maria
 FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
obiteljska sreća

Pamela Ramljak podijelila je s nama detalje s krštenja kćeri Marije

Pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster krstili su svoju petomjesečnu djevojčicu Mariju ove subote u crkvi svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu, na istom mjestu na kojemu su 2013. godine razmijenili bračne zavjete i zakleli se jedno drugome na vječnu ljubav, a gdje su prije tri godine krstili i sina Antuna.

„Na svečanoj misi petomjesečna Maria bila je vesela, nasmijana i uživala je u pažnji okupljenih. Malo je spavala, malo se smijala, baš je bila prava dobrica”, priča nam Pamela dodajući kako su zbog epidemioloških mjera krstitke sveli na samo osam uzvanika, a u njihovom novouređenom stanu u zapadnom djelu Zagreba organizirali su svečani ručak.

image
Pamela Ramljak i kći Maria
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

„Za kumu sam odabrala moju najbolju prijateljicu Marijanu Brautović s kojom prijateljstvo seže još iz srednje škole, a i ja sam krsna kuma njezinoj kćeri”, kaže Pamela koja je svoju malenu princezu odjenula u bijelu krsnu haljinu modne dizajnerice Ivone Glavaš.

image
Maria je bila glavna zvijezda foto sessiona
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Maria s kumom Marijanom, Pamelinom prijateljicom iz srednje škole
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Iako je mnogima sedma godina braka krizna, ovom bračnom paru donijela je najljepši poklon. Početkom kolovoza rodila se njihova Maria, a trnovit put do majčinstva Pamela je nakon trudnoće sa sinom Antunom, jednako prošla i s kćerkicom Marijom. Naime, svakodnevno je morala uzimati Clexane, injekcije koje sadrže heparin za razrjeđivanje krvi. Gotovo deset mjeseci ih je sama ubrizgavala u bedro zbog rizika od gubitka ploda, trebalo je snage i bilo je suza, ali na kraju je došla do cilja. "Zbog genetske mutacije stvarao mi se tromb i prva tri mjeseca bila su najkritičnija za moje dijete. Kasnije, kako je trudnoća odmicala, Clexane su štitile mene ali i dijete pa je bila preporuka koristiti ih čak do mjesec dana nakon porođaja. Iskreno, zgadile su mi se", rekla nam je Pamela koja punu kutiju praznih injekcija ipak čuva za uspomenu na dane koji su bili prepuni uspona i padova, ali koji su joj u konačnici donijeli najveću sreću.

image
Pamela Ramljak sa svoja dva mušketira - sinom Antunom i suprugom Mladenom
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
Linker
22. veljača 2021 20:22