Gerard Butler: Spreman za brak?

Palo još jedno pomirenje! Ona je njegova fatalna žena - Vječiti zavodnik vraća se samo njoj

Zakleti neženja, glumac Gerard Butler, vratio se staroj ljubavi - djevojci Morgan Brown. Prekidali su i mirili se više puta, čini se da nemaju namjeru tako lako predati bitku za ljubav.

Prije pet mjesec holivudska zvijezda, Gerard Butler, (51) otvoreno je progovorio kako mu je teško pao period pandemije i karantene, najviše zbog toga jer je izgubio njemu blisku osobu. Doduše, taj bolni gubitak nije se dogodio zbog bolesti nego je glumac u kolovozu prošle godine prekinuo s Morgan Brown (50), američkom dizajnericom interijera s kojom je sedam godina bio u turbulentnoj vezi. No izgleda da njihova ljubav zaborava nema, pa su ovih dana ponovo viđeni kako se ljube na cesti u Malibuu. Očito između njih nije ostalo zle krvi, a možda oboje priželjkuju novi početak.

image
Morgan Brown je, čini se, Butlerova fatalna žena, kojoj se stalno vraća.
SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Prekid iz vedra neba: A prije nekoliko tjedana su se strastveno ljubili na ulici kao da je sve savršeno

Paru ovaj zadnji prekid nije bio i prvi, a razlog je navodno što šarmantni glumac kojeg obožavaju žene diljem svijeta ne može odoliti njihovim nasrtajima.

Tako je samo tjedan dana nakon prekida s Morgan viđen kako se ljubi s tajantsvenom brinetom, a mjesec dana kasnije s drugom ljepoticom uživao je u Meksiku. Ovaj zakleti, ali i najpoželjniji neženja očito ne može odoliti svim svojim obožavateljicama pa mu teško pada veza samo s jednom osobom. Jednom je čak na pitanje kada će pred oltar kazao kako mu je sudbina možda odredila više žena, a ne samo jednu. I to mu ne smeta. Ali se ne sviđa njegovim djevojkama koje osim Morgan, nisu dugo izdržale u naručju vragolastog šarmera.

image
Gerard Butler se sa svojom partnericom ponovno pomirio.
SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: ‘Popustili‘ nasred ulice: Glumcu je trebalo tjedan dana od prekida da ga uhvate s novom ženom

No, njegova kolegica Morena Baccarin s kojom je prije dvije godine snimao film ‘Greenland’ u kojem glume supružnike, kazala je kako joj se nakon dugih razgovora čini da je Gerard konačno dovoljno sazrio da bi mogao stupiti u brak.

- On je nebrušeni dijamant s određenim problemima koji sežu u prošlost, no tko bi se potrudio mogao bi ih rješiti - kazala je glumica za svog kolegu i novostečenog prijatelja. Na snimanju su proveli puno vremena zajedno, zbližili se, a glumac je kazao kako mu je Morena bila svojevrsna psihoterapeutkinja i da je u razgovoru s njom shvatio kako mu ideja braka i nije tako odbojna, ali da je to dug put na kome mora još raditi.

Linker
21. travanj 2024 04:50