face to face / Face to Face / Profimedia
celebrity inspiracija

Otkrila tajnu: Kako Miranda Kerr balansira u svim svojim ulogama i pritom izgleda savršeno?

Bivša supruga Orlanda Blooma svojim je rukama uspjela je izgraditi privatno i profesionalno carstvo, o kojima je godinama sanjala. Jasna vizija i dobre organizacijske vještine pomogle su joj da ostvari život kakav je priželjkivala, a prehrana po principu 80/20 figuru koja joj na pragu četrdesete donosi pregršt unosnih manekenskih poslova.

37-godišnja Miranda Kerr nije samo lijepo lice. Plavooka manekenka podrijetlom iz Australije majka je troje djece (devetogodišnjeg Flynna, dvogodišnje Hart i jednogodišnjeg Mylesa) te uspješna poduzetnica čiji brendovi Kora Organics i Love.Joy naprosto cvjetaju.

Gdje nalazi snagu za upravljanje privatnim i poslovnim životom te kako uspijeva u svakom trenu izgledati besprijekorno, otkrila je u nedavnom intervjuu za časopis Shape.

Buđenje u 5.30

Za mamu Mirandu dugo izležavanje u krevetu nepoznata je pojava. Manekenka ustaje u 5.30 te odlazi ravno u kuhinju kako bi popila čašu filtrirane vode s limunom i sokom celera koji cijedi u sokovniku. Zatim ispija takozvani 'heavy metal' smoothie, u kojem se uz razno voće i povrće nalaze spirulina, borovnice i korijander. Ovaj smoothie temelji se na vjerovanju Anthonyja Williama koji je napisao bestseler: "Medical Medium: Secrets Behind Chronic and Mystery Illness and How to Finally Heal", da tijelo trebamo čistiti od metala, prvenstveno od žive.

Vježbe za zdrav um i vretenasto tijelo

Nakon ranog doručka Miranda izvodi jogu i kriya meditaciju, a sve to obavlja prije nego se njezino troje djece probudi. Kad mališani otvore oči, Miranda je već odjevena i spremna za akciju.

Miranda Kerr (mirandakerr / 30.07.2020): Happy International Friendship Day Teddy and I are celebrating with teatime using my favorite @royalalbertengland Everyday Friendship set The collection is all dishwasher safe Tag your bestie,Image: 549254439, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia

Za fit figuru zaslužno je pravilo 80/20

"Možeš jesti ribe i zdravog povrća i voća koliko god želiš, ali nekad se moraš i nagraditi", govori Miranda koja već godinama slijedi pravilo prehrane 80/20. 80 posto vremena pazi što unosi u tijelo i bira svježu, organsku hranu, a 20 posto posvećuje namirnicama koje joj donose užitak.

Majčinstvo joj daje supersnagu

"Osjećam se nevjerojatno jakom otkako sam postala majka. Sve bih napravila za svoju djecu, a to ženama daje supersnagu", govori poznata manekenka.

Miranda Kerr (mirandakerr / 03.08.2020): Happy Monday from the Manhattan Sofa Love how soft this fabric is #MirandaKerrHome,Image: 549747502, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia

Mirandine dvije tajne za uspjeh - vizualizacija i slušanje drugih

Kad je tek pokrenula brend Kora, Miranda nije znala što radi, ali je znala u kojem smjeru želi ići. "Nisam imala pojma o samom biznisu, ali imala sam viziju o organskom brendu i svu sam svoju strast pretočila u te proizvode". To se itekako isplatilo!

Također smatra da je vrlo važno staviti ego u drugi plan i poslušati što drugi govore: "Trudim se slušati svoj tim - da bi bio dobar vođa, moraš slušati druge", izjavila je za časopis Shape.

9-8-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: miranda kerr,Image: 551269710, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Mantre za sretan život usadila joj je majka

"Kad sam bila djevojčica, mama mi je govorila 'pusti da tvoje malo svjetlo sja' i 'kad nešto radiš, radi kako spada'. Svaki se dan iznova pitam radim li te dvije stvari kao što me mama naučila".

Čitajte i...

Barbara Kolar otkrila tajnu savršene figure: 'Moj se život ne vrti oko toga što i koliko jedem'

Od pudera do parfema, ovo su beauty proizvodi kojih se kraljica Elizabeta II. godinama ne odriče

J.Lo tvrdi da su zaslužni za ovakav ten: Krema od 185 kuna i piling koji se može kupiti i kod nas

Linker
18. travanj 2024 14:53