NOVOPEČENI TATA

Orlando Bloom odgovorio je iznenađujuće iskreno na pitanje o seksualnom životu: ‘Vodimo ljubav - nedovoljno!‘

Glumac je u intervjuu priznao kako, otkad su on i zaručnica Katy Perry postali roditelji malene Daisy Dove, u njihovom krevetu nema dovoljno akcije.

Holivudski glumac Orlando Bloom (44) u intervjuu za britanski The Guardian otkrio je nekoliko informacija koje još nismo znali o njemu; kada je imao 20 godina, pao je s četvrtog kata i tako povrijedio kralježnicu da su mu liječnici rekli kako više neće hodati, no on se čudom oporavio.

Ispričao je i da je posljednji put zaplakao kada je izgubio pudlicu Mighty za koju vjeruje da ju je ‘oteo‘ kojot, te kako ga je učiteljica u ponižavala u školi jer je imao disleksiju.

Čitajte i: Slika majčinstva kakva je trebala ženama diljem svijeta: Opuštena Katy Perry uživa neopterećena izgledom

Najviše prašine podigla je, pak, njegova izjava o seksualnom životu. Kada ga je novinar upitao: ‘‘Koliko često vodite ljubav?‘‘, zvijezda filmova ‘‘Pirati s Kariba‘‘ odgovorila je: ‘‘Nedovoljno - ipak smo tek dobili dijete‘‘. Naime, koncem kolovoza 2020. glumac i pjevačica Katy Perry (36) dobili su djevojčicu Daisy Dove, što se, kao i kod mnogih novopečenih roditelja, odrazilo na njihov seksualni život.

image
Glumac je priznao da trenutno u krevetu nema puno akcije.
PROFIMEDIA

Suzdržavao se od seksa

Ovo nije prvi put da Orlando progovara o svojim seksualnim navikama. U ožujku 2020. rekao je za Sunday Times da se šest mjeseci suzdržavao od seksa, sve do susreta s Katy. Na taj se korak odlučio kako bi uspio pronaći pravu osobu za vezu. Čini se da mu je to uspjelo s Katy 2016. kada se prvi puta počelo šuškati o njihovoj prisnosti.

image
Pjevačica Katy Perry rodila je u kolovozu prošle godine.
PROFIMEDIA

"Želio sam odslužiti tri mjeseca apstinencije i zaista sam uživao u načinu na koji sam se tada odnosio prema ženama i prema ženskom dijelu sebe", rekao je tada Orlando, no zaključio je kako celibat nije za svakoga, pogotovo da nije zdrav na duge staze.

Osim Daisy Dove, glumac iz prošlog braka s manekenkom Mirandom Kerr ima 10-godišnjeg sina Flynna.

Čitajte i: Ljubavna priča: Za upoznavanje Katy Perry i Orlanda Blooma kriv je - hamburger!

‘‘Ovaj put osjećam manje anksioznosti, a više prisutnosti. Ja sam horoskopski Jarac, stoga žudim za rutinom. Srećom i mojoj je partnerici to također važno‘‘, rekao je glumac.

image
Katy je Daisy Dove prvo dijete, dok Orlando iz prošlog braka ima sina Flynna.
PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 06:47