Profimedia, FameFlynet UK
narušeni obiteljski odnosi

Ona danas zarađuje milijune, no otac joj i dalje radi kao dostavljač

Britanska pjevačica nekoliko je puta proglašena najbogatijom mladom engleskom zvijezdom te svojim hitovima osvaja glazbene ljestvice. Unatoč tome, njezin otac zaposlen je u jednoj dostavljačkoj službi gdje radi za 50 funti po danu.

Adele (30) i njezin otac Mark Evans (55) ne razgovaraju godinama, a napustio ju je još dok je bila dijete. Danas se odao alkoholu i iako bi želio izgladiti stvari s kćeri, napravljenu štetu je teško popraviti.

Izvor blizak dostavljaču novina rekao je kako mu je srce slomljeno i kako samo želi biti dobar djed svojoj unučadi. Odnosi Adele i Evansa naročito su se urušili 2011. godine kada je on u jednom intervjuu rekao kako pjevačica ima problema sa strahom od napuštanja što je narušavalo njezine ljubavne odnose i da je između ostalog i to kočilo njihov odnos.

"Zapravo ne živi nikakav život, samo je iscrpljen. Nekada je bio vodoinstalater, a sada se prebacio na dostavljanje", rekao je Evansov poznanik. Nedavno je priznao da je on glavni krivac za sve te da zna da je kao otac bio loš.

Napustio je Adele dok je imala tri godine, a njezina majka Penny Adkins ostala ju je sama odgajati. Tijekom njezinog školovanja trudio se održati dobre odnose i ponekad pjevačica je praznike provodila kod njegovih roditelja, no 1999. godine su izgubili kontakt nakon što mu je preminuo otac te se nakon toga odao porocima i alkoholu. Sada se nada da će moći vidjeti svoju unučad i kako kaže, nikada nije odustao i često joj šalje pisma.

Picture Shows: Adele

October 23, 2015

Singer Adele is seen leaving the BBC Radio Two studios in London, England.

The star announced yesterday that the first single from her long-awaited third album, 'Hello', would be hitting the airwaves this morning. The talented songstress also revealed that the album '25' would be released next month. Her last album came out in early 2011. 


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 263551492, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

Adele je danas jedna od najuspješnijih britanskih i svjetskih glazbenica te je uz Ed Sheerana i Daniela Radcliffea na listi najbogatijih ispod 30 - bogatstvo joj se procjenjuje na 140 milijuna funti. Postala je majka 2012. godine sina Angela kojeg je dobila u braku sa suprugom Simonom Koneckijem (44). Par je u ljubavnoj vezi od 2011. godine te se ona posvetila odgoju sina.

Zadnji album '25' izdala je 2015. godine, a navodno sada radi na novim pjesmama.

Linker
18. travanj 2024 18:12