Zaljubljena glumica

Omiljena ‘prijateljica‘ progovorila o svom ljubavnom životu: ‘Pametni muškarci su mi seksi!‘

Glumica Courteney Cox već osam godina ljubi glazbenika Johnnyja McDaida. U ekskluzivnom intervju za magazin People otvoreno je pričala o njihovoj vezi, a priznala je i da razmišlja o ponovno udaji.

Američka glumica, najpoznatija po ulozi Monice Geller u kultnoj seriji "Prijatelji" te filmskog hita "Vrisak", naslovno je lice novog broja magazina People, a odgovarajući na brojna novinarska pitanja o njezinom privatnom životu, najviše se zadržala na ljubavnom životu.

Pedesetsedmogodišnja Courtney Cox otkrila je da je i nakon osam godina ludo zaljubljena u njezinog dečka, dvanaest godina mlađeg glazbenika Johnnyja McDaida.

image

Courteney Cox i Johnny McDaid

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Svi pričaju o njoj: Modnoj zvijezdi plave krvi život je obilježila prerana smrt oca, a sreću je pronašla tek u drugom braku

"On je izvrstan slušatelj i sjajno daje savjete. I nikada nisam srela nekoga strpljivijeg. Volim njegovo srce, njegove namjere. Njegov moral. Izuzetno je talentiran i očito muzikalan, ali on je pjesnik i pisac. On je jednostavno tako pametan, a to mi je stvarno seksi. A onda je on predivan. Ljubav je dragocjena”, izjavila je zaljubljena glumica, dodavši da nije oduvijek tako cijenila ljubav. Kako je objasnila, tu je lekciju naučila u karanteni zbog korone, tijekom koje su ona i Johnny silom prilika bili odvojeni.

"Mog je dragog lockdown uhvatio u inozemstvu tako da smo po prvi put u osam godina bili na dulje razdvojeni. Tada sam shvatila koliko mi on i naša veza znače", pojasnila je glumica, koja je obožavatelje iznenadila i priznanjem da taj njezin novi pogled na vezu i odnose ima veze i s životnim iskustvom. Cox, koju su svojedobno prozivali zbog prevelikog korištenja filera i ostalih korekcija protiv znakova starenja, sada je otvoreno progovorila o svojim godinama.

"S mojih 57 godina nitko mi ne može reći da ne znam što je ljubav. Zapravo, što sam starija, to više cijenim prave osjećaje", bila je iskrena Cox, koja je i kazala da ne odbija ideju o ponovnom ulasku u brak, no da ona i Johnny o tome još nisu pričali.

image

David Arquette i Courtney Cox

S_BUKLEY/DEPOSITPHOTOS

Čitajte i: Još uvijek tuguje za voljenom: Britanski glumac napokon se pojavio u javnosti, trebalo mu je gotovo godinu dana

Glazbenika rodom iz Sjeverne Irske glumica je upoznala 2013., a spojio ih je Johnnyjev kolega Ed Sheeran s kojim su oboje prijatelji. Iste godine Cox se rastala od glumca Davida Asquette s kojim je u braku bila 4 godine, a u njemu su dobili kći Coco, danas 17-godišnjakinju.

Intervju za People omiljena je "prijateljica" dala povodom lansiranja njezine linije proizvoda za kućnu njegu kao što se sapuni i kreme za ruke, a najavila je i da će iduće godine glumiti u horor-komediji "Shining Vale" koju također i producira.

Linker
19. travanj 2024 08:45