Potpuno ga iznenadio

Obamina kći hoda s Britancem: Tata Barack ga odobrava, ali jednu stvar od njega nimalo nije očekivao!

Iako ga u početku nije htio ‘lajkati‘, Obama je priznao da je dečko njegove mezimice super osoba.

Bivši predsjednik SAD-a Barack Obama lako bi mogao biti tata godine. Naime, otkrio je da je svojoj kćeri Maliji dopustio da njezin dečko bude s njihovom obitelji u karanteni na početku pandemije koronavirusa. U novom intervju za The Bill Simmons Podcast, Obama je potvrdio da 22- godišnja Malia dejta i, premda nije htio otkriti identitet Malijinog dečka, rekao je da je mladić Britanac.

"Mislim da smo, kao i mnoge obitelji u karanteni, taj prvi mjesec svake večeri igrali igre, radili male umjetničke i zanatske projekte, a onda smo im polako, znate, počeli biti dosadni", ispričao je Obama.

Iako u početku nije bio oduševljen idejom da mu se Malijin dečko odmah mora svidjeti, na kraju je popustio i shvatio da je njezin izabranik zapravo super osoba.

"Britanac je i divan mladić. Zapravo je bio zapeo s nama jer je nastao problem s njegovom vizom. Zato smo ga ugostili i, priznajem, nisam želio da mi se svidi, ali na kraju jest", rekao je ponosni tata.

Otkrio i neočekivanu činjenicu

Također, priznao je da sada konačno zna koliko mladi muškarci zapravo mogu pojesti na dnevnoj bazi. "Nevjerojatno je koliko ti dečki jedu. Moj račun za namirnice veći je za 30 posto!", našalio se Obama.

Inače, Barack je nedavno u razgovoru za People otkrio da su njegova supruga Michelle i on tijekom njegovog mandata imali poveću krizu.

Michelle, naime, nije bila zadovoljna što se Barack želi kandidirati za predsjednika pa se naljutila na svog supruga. "Pogledala me oštrim pogledom i pitala 'Bože Barack, kada će više biti dosta?'. Prije nego sam uspio išta odgovoriti, otišla je u spavaću sobu i zatvorila vrata", ispričao je.

Kada su se nakon inauguracije smjestili u BiIjelu kuću, među njima je vladala napetost koja je popustila tek kada Obama više nije predsjednik.

"Bilo je noći kad bih, ležeći pored Michelle u mraku, razmišljao o onim danima kada je sve između nas bilo lakše, kad je njezin osmijeh bio češći i iskreniji, a naša ljubav manje opterećena vanjskim utjecajima, a moje bi se srce iznenada stegnulo pri pomisli da se ti dani možda neće vratiti", prisjetio se Obama koji s Michelle, uz Maliju, ima još jednu kćer, 19-godišnju Natashu.

Linker
19. travanj 2024 12:54