Život je na moru

Nina pokazala komadić svog drugog doma: Pogledajte kako diva uživa na Hvaru

Glazbenica rano proljeće provodi u svojoj mirnoj oazi u koju se uvijek rado vraća jer je smatra svojim drugim domom.

Naša glazbena diva Nina Badrić nebrojeno je puta istaknula koliko voli more i svoj drugi dom na Hvaru. Još jednom je tako pjevačica pokazala da to nisu samo riječi, nego je sada, krajem ožujka, Zagreb zamijenila svojom otočkom oazom. Tom je prilikom snimila kratki video za društvene mreže u kojem je otkrila kako izgleda njeno susjedstvo u Jelsi, ali i kako izgleda unutrašnjost njenog morskog doma.

Kada je prije nekog vremena kupila stan u Jelsi, glazbenica je ponosno pokazivala s koliko ga je pažnje uredila. Domom prevladava bijela boja, koja je savršena podloga za brojne tople detalje. Na zidovima se vidi kamen, a spomenuta kuhinja izrađena je u morskoj plavoj boji.

Romantična kuhinja puna retro detalja ima i jedan nezaobilazni - gotovo jelo na štednjaku. Kraj njega se nalazi retro radio, kao i prozor s kojeg puca romantičan pogled na Jelsu.

Ovaj kratki, ali slatki video Nina je začinila nezaobilaznim Oliverom Dragojevićem, odnosno njegovom pjesmom "Galeb i ja", koja se čuje u pozadini i savršeno opisuje mir koji pruža rano proljeće na obali.

Čitajte i: Nina Badrić o ljubavi, zlobnim komentarima i praćenju: ‘Na pamet mi nije palo da se to meni može dogoditi‘

Mjesto je to na kojem puni baterije, ima potreban mir, pri uređivanju svog drugog doma stala je vjerna okolini u kojoj se nalazi pa se vodila bjelinom otočkog kamena, prirodnim bojama i materijalima. Interijer i eksterijer njezine hvarske oaze potpuno su usklađeni, pokazala je to Nina i kada je na svom Instagramu objavila fotografiju vanjskog prostora u kojem može uživati gledajući na pučinu.

Potreban odmor

Nina Badrić jedna je od mnogih glazbenika koji su u protekle dvije godine zatečeni brojnim zabranama zbog pandemije koronavirusa, no na njen komentar kojim je htjela ukazati na brojne kolege koji su "nevidljivi" javnosti - a žive od koncerata - dobila je zloban komentar da ona i kolege dođu kopati krumpire.

"Meni ovaj prisilni odmor itekako paše. Mir, tišina i život bez stresa, koji moj posao svakodnevno nosi, savršeno mi odgovaraju. Nimalo me nisu pogodili komentari pojedinaca da idem kopati krumpire. Mediji su od tog komentara napravili vijest. Baviti se glazbom na način na koji se ja bavim jednako je krampanju. Nisu otkrili ništa novo. No, pomalo me iznenadilo to što su mnogi iskoristili ovo nesretno vrijeme za iživljavanje nad nama glazbenicima. A upravo mi dižemo ljude kad je najteže. Sve humanitarne akcije su kretale i kreću od nas. Gotovo sve velike i značajne akcije krenule su na našu inicijativu. Uvijek smo u prvim redovima kada bilo kome treba pomoći ili učiniti dobro", rekla je svojevremeno Nina Badrić u razgovoru za magazin Gloria.

Linker
19. travanj 2024 01:42