svi su ostali paf

Nina Badrić objavila fotku, a mnogi su pomislili isto: Usporedili je s jednom od najljepših žena današnjice

Kako sada zbog koronavirusa ima više slobodnog vremena, Nina Badrić je postala vrlo nostalgična, pa se sjetila nekih vremena prije neizvijesnog razdoblja koje nazivamo "novo normalno"...

Pjevačica Nina Badrić prisjetila se glamuroznog izdanja u crvenoj haljini i objavila fotografiju na koju nitko nije mogao ostati ravnodušan. Čini se da je svima pala na pamet isto, jer su je mnogi usporedili s jednom od najljepših žena svijeta.

"Spavaš li mirno Monica Bellucci?", stoji u jednom komentaru.

Nina se prisjetila vremena prije borbe s koronavirusom i grada bez maski. Podijelila je stajling gdje je odjenula vatrenocrvenu haljinu s visokim prorezom, a dozu glamura unijela je kaputom boje pijeska.

Nedavno je podijelila još jednu nostalgičnu fotografiju gdje pozira sa slavnim kolegom Bon Jovijem. I tamo su joj pristizali brojni komplimenti i javile su joj se brojne poznate dame.

"Koliko si ti tu lijepa pa to je čudo, njega nisam ni primijetila", komentirala je Iva Jerković. "Kako ste zgodni", nadovezala se Lana Jurčević. "Ljubomorna sam", poručila joj je Andrea Čermak. Iako su vremena dosta drugačija i ne možemo na koncerte, Nina je dosta optimistična i svima poručuje da se čuvaju.

"Pjevat’ ćemo pod tušem do daljnjega samo da smo zdravi i živi i da nam je duh uvijek pozitivan! Čuvajte se i pazite se. Proći će i ovo", poručila je Badrić.

Linker
19. travanj 2024 14:35