Glazbeni sud

Nijedna ne želi biti babaroga: Danijela Martinović dobila je ozbiljnu konkurenciju!

Ovog vikenda kreće HRT-ov glazbeni show Zvijezde pjevaju u kojem će pjevačke nastupe domaćih celebova ocjenjivati i Zorica Kondža. Za Gloria.hr jedna od naših najboljih pjevačica otkrila je da će slijediti šarmantni pristup već iskusne sutkinje Danijele Martinović, a po svemu sudeći, mlađoj kolegici parirat će i po modnim kombinacijama.

Po prvi put otkako se prikazuje ovaj glazbeni show, već poznatim sucima Danijeli Martinović, Marku Tolju i Jurici Pađenu pridružit će se Zorica Kondža. Popularna Splićanka sjedit će na stolcu glazbenice Mirele Priselac Remi koja je trenutno posvećena majčinskim obavezama.

Prema onome što nam je rekla Zorica, njezina sugrađanka Danijela, koja se do sad pokazala kao najblaža članica žirija, u njoj je dobila veliku konkurenciju.

"Sudionike neću strogo ocjenjivati jer znam da im neće biti nimalo lako. Od mene mogu očekivati neki koristan savjet i pokoji šaljivi komentar. U svakom slučaju neću biti babaroga", našalila se Zorica, u čije obećanje nimalo ne sumnjamo.

Pravednom i simpatičnom sutkinjom pokazala se i u nekadašnjem showu „Pjevaj moju pjesmu” iz 2011. koji je vodio Miroslav Škoro. Osim iskustva sa žiriranjem, Zore dobro zna kako je to pjevati ”za ocjenu” jer je u jednoj od prvih sezona Zvijezde pjevaju bila mentor televizijskom i radio voditelju Davoru Dretalu Dreli.

image

Poznatim sucima u showu 'Zvijezde pjevaju' pridružit će se Zorica Kondža

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Osam parova nove sezone prvi puta u žensko-ženskom i muško-muškom sastavu

"Kao član žirija imate veću odgovornost, no manji je stres. Iako smo Drele i ja ispali negdje na pola, bilo mi je to super iskustvo. Ovo je ipak zabavni show. Kandidatima savjetujem da pažljivo biraju pjesme jer puno ovisi o tome", poručuje Zorica, koja se silno raduje žiriranju, premda će zbog njega idućih mjeseci svaki vikend putovati u Zagreb.

"Samo sam iz tog razloga dvojila trebam li prihvatiti angažman ili ne. Avione ne volim tako da ću putovati osobnim automobilom. Show traje ukupno osam vikenda što srećom nije puno", smije se Zorica, koja od svih članova žirija kod kuće ima najbrojniju publiku.

Uz njezinog supruga, skladatelja Joška Banova, njezine komentare pratit će i trojica sinova: Toni, Ivan i Luka.

image

Popularna Splićanka zamijenit će Mirelu Priselac Remi koja je trenutno posvećena majčinskim obavezama

PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Zorica Kondža otkriva: Tereza i Doris odbile su pjesmu ‘Zar je voljeti grijeh‘

"Moji muški su mi također rekli da moram paziti da nikoga od kandidata ne povrijedim. Toni i Ivan više ne žive s nama, a sin Luka je nedavno imao nezgodu zbog čega smo se svi zabrinuli. Na putu do škole se poskliznuo, a iako su mu liječnici rekli da nije slomio nogu, toliko mu je bila natekla da se danima nije mogao osloniti na nju. Sad je liječi oblozima i nekom specijalnom kremom za sportaše", povjerila nam je Zore, koju smo pitali i kakva nam modna iznenađenja sprema.

image

Za njezin stajling pobrinut će se Ivan Šušnjara, vlasnik splitske trgovine Aledona

PRESS

"Još ne znam što ću odjenuti u prvoj emisiji, no imam super kombinacija. Styling sam prepustila vlasniku splitske trgovine Aledona s kojim surađujem zadnjih nekoliko godina. Svi su outfiti u hladnim bojama koje meni najbolje pristaju, a dobro ih podnosi i kamera", najavila nam je Zorica.

Linker
18. travanj 2024 11:13