Profimedia, Shutterstock Editorial
razvod ili ne?

Neodlučni supružnici: Sud ih upozorio - ako ne predate papire, ostajete u braku

Ljubavna drama pjevačice i glumca traje već nekoliko godina - čini se da ni sami ne znaju što žele jer, nakon što su objavili da se razvode prije dvije godine pa sa zakašnjenjem predali papire za razvod , sada će možda ipak ostati u braku jer još uvijek na sud nisu predali sve potrebno za kraj svoje bračne zajednice.

Pjevačica Fergie (44) i njezin suprug Josh Duhamel (46) ne žive zajedno od 2017. godine, no još uvijek su u braku i brakorazvodnu parnicu odugovlače što je više moguće. U lipnju ove godine Fergie je napokon predala službeni zahtjev za razvod, ali čini se kako njezin suprug na taj zahtjev nije "odgovorio" i oko toga je nastao problem.

Naime, kalifornijski sud sada ih je upozorio da ako do 16. listopada, kada je zakazano saslušanje, ne predaju sve potrebne dokumente sudu, ostaju u braku i njihov slučaj će biti odbačen. Ako do zadanog roka oboje isporuče potrebne papire i riješe sva pitanja poput skrbništva oko šestogodišnjeg sina Axla i imovine, neće se morati pojaviti na sudu. Ljubavna zamrzlama između njih traje već nekoliko godina, još 2017. godine objavili su da stvari između njih više ne funkcioniraju.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 13:  (L-R) Axl Jack Duhamel, actor Josh Duhamel, and singer Fergie attend Pandora Summer Crush at LA Live on August 13, 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Jonathan Leibson/Getty Images for Pandora Media Inc)

"S puno ljubavi i poštovanja želimo vas obavijestiti da smo se kao par razišli početkom godine. Kako bi se naša obitelj što lakše na ovo prilagodila, držali smo tu informaciju u privatnosti prije nego što smo je odlučili podijeliti sa svima. Sada smo u uvijek ćemo jedno drugome i svojoj obitelji biti potpora", objavili su u rujnu te godine, nakon osam godina braka. Upoznali su se na snimanju njegove serije "Las Vegas", a zaručili se 2007. godine. U braku su dobili sina Axla koji sada ima šest godina.

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 08:  Actor Josh Duhamel (L) and  musician Fergie (Fergie Duhamel) attends
Getty Images

Nakon objave o prekidu, par je kazao kako će i dalje ostati u prijateljskim odnosima te da im je žao što nije uspjelo. Nije poznato zašto su točno prekinuli, no šuškalo se kako je glumac želio još djece, dok Fergie nije bila za to, a navodno je on nekoliko puta viđen u društvu drugih žena. Nakon prekida, Josh je 2018. godine hodao s Eizom Gonzales, no veza je propala nakon nekoliko mjeseci.

Mandatory Credit: Photo by Beverly News/REX (4191735g)
Fergie Duhamel, Josh Duhamel and Axl Duhamel
Fergie Duhamel and family at Mr. Bones Pumpkin Patch, Los Angeles, America - 11 Oct 2014, Image: 223080892, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

"Ja i Fergie imamo divan odnos. Volim je i uvijek ću voljeti tu curu. Uvijek ću joj čuvati leđa, ona je majka mog djeteta", kazao je jednom prilikom komentirajući prekid.

Linker
19. travanj 2024 23:01