Splash News
NEUGODNA RASTAVA

Neočekivana promjena na sudu: Pjevačica povukla tužbu za obiteljsko nasilje

Pjevačica i njezin uskoro i službeno bivši suprug postigli su dogovor u neugodnom suđenju na temu obiteljskog nasilja i rastave braka.

Britanska pjevačica Melanie Brown (41), poznatija kao Mel B ili Scary Spice u ožujku ove godine predala je zahtjev za razvod od supruga Stephena Belafontea. Mediji su tad nagađali da je riječ o uobičajenim razlozima poput “nepomirljivih razlika u karakterima”, no, realnost je puno surovija.

Bivša članica grupe Spice Girls u zahtjevu za razvod braka navela je, među ostalim, obiteljsko zlostavljanje. I to ono krajnjih granica. Naime, njezin ju je suprug navodno punih 10 godina tukao, maltretirao, prijetio joj daljnjih nasiljem i govorio kako će joj uništiti život. Svojedobno su u javnost izašli gotovo svi detalji koje je navodila, a koji su uključivali točne datume i lokacije Belafonteovih ispada i napada na suprugu. Ucjenjivao ju je i snimkama seksa, uništavanjem karijere i oduzimanjem djece - par zajedno ima petogodišnju kći Madison, a Mel B ima i dvije starije kćeri iz prijašnjih veza.

Splash News
Melanie Brown na izlasku iz sudnice, 09. studeni 2017.

Pjevačica je smogla snage i u proljeće predala papire za razvod braka. Upravo zbog ozbiljnosti optužbi, ono što se danas odvilo iznenadilo je mnoge. Naime, suđenje za obiteljsko nasilje trebalo je početi kroz naredna dva tjedna, no odvjetnički timovi pjevačice i njezina supruga postigli su sporazum i privatno se nagodili, pa je čak povučen i zahtjev za zabranu pristupa koji je Mel B svojevremeno zatražila.

Njezin odvjetnički tim nije želio komentirati naglu promjenu odluke, samo su kratko izjavili kako se zabrana pristupa i tužba za obiteljsko nasilje riješena privatnom nagodbom. To, dakako, ne znači da su sudski susreti Mel B i Stephana Belafontea završili. Naprotiv, saslušanja na temelju njihova razvoda i podjele imovine te skrbništva nad djetetom tek kreću.

Pop singer and television personality Melanie Brown and spouse Stephen Belafonte arrive at the 2014 Elton John AIDS Foundation Oscar Party in West Hollywood, California March 2, 2014. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES TAGS: ENTERTAINMENT) (OSCARS-PARTIES) - RTR3FZ6Z
REUTERS
Mel B i Stephen Belafonte na Elton John AIDS Foundation partyju 2014. godine

Linker
17. travanj 2024 02:02