UŽIVA U MAJČINSTVU

Naomi Campbell podijelila presladak trenutak s kćerkicom na društvenim mrežama

Britanska legendarna manekenka otkrila je tko je njezina najveća obožavateljica koja je vjerno prati na malim ekranima.

Jedna od najpoznatijih supermodela iz devedesetih Naomi Campbell na društvenim mrežama ne dijeli često privatne trenutke, međutim ovog puta je ugodno iznenadila fotografijom desetomjesečne kćerkice koja gleda svoju majku na televiziji dok pozira na Met Gali. Ovaj preslatki trenutak je raznježio njene pratitelje, a po svemu sudeći malena princeza nije mogla skinuti pogled sa svoje majke koja je nosila Burberry haljinu na prestižnom događaju.

Ispod fotografije na kojoj malena djevojčica prati Met Galu u dječoj stolici, Naomi se zahvalila direktoru modne kuće Burberry, Riccardu Tisciju s kojim je inače dugogodišnja prijateljica.

51-godišnja manekenka za ovu prigodu odjenula je elegantnu crnu haljinu do poda s ovratnikom od perlica te je ispoštovala temu 'pozlaćenog glamura'. Cijeli look upotpunila je s elegantnim rukavicama, a dodala je i glamurozne viseće naušnice te ogromnim dijamantni prsten. Ispeglana i duga ravna kosa već je dugo njen 'zaštitni znak', međutim sve je iznenadila neobičnim make up-om i velikim draguljima na licu.

Čitajte i: Najglamuroznija noć: Nakon tri godine, Met Gala se vratila u punom sjaju

image

Naomi privatan život drži daleko od očiju javnosti.

SPLASH/PROFIMEDIA

Majčinstvo 'u tajnosti'

Podsjetimo, u svibnju prošle godine na svijet je stigla njena malena kćerkica a, samo nekoliko tjedana pojavila se na modnoj pisti u New Yorku. Tek ove godine prekinula je šutnju vezanu za majčinstvo kada je osvanula na naslovnici britanskog Voguea za ožujak s djevojčicom u naručju. Još uvijek nije poznat biološki otac malene, a za ekskluzivno snimanje naslovnice, manekenka je potvrdila: 'Nije posvojena, ona je moje dijete''. Unatoč tome što je potvrdila da njezina kći nije posvojena, odbila je dalje pričati o svojoj prinovi. Međutim, priznala je da je vrlo malo njezinih prijatelja i članova obitelji znalo da će postati majka.

image

Naomi Campbell na Met Gali 2022.

ABACAPRESS/PROFIMEDIA

Objasnila je: ''Na jednu ruku mogu nabrojati broj ljudi koji su znali da ću dobiti dijete. Ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla zamisliti i najbolja stvar koju sam ikad napravila u životu.'' Manekenka je posljednjih mjeseci dosta putovala pa je tako posjetila jug Francuske, Katar, London, Los Angeles i Pariz za nešto više od osam tjedana, a priznala je i da se njena djevojčica ne boji letenja.

''Imam sreću da moja malena voli putovati poput mene, ne plače prilikom polijetanja ni slijetanja. Dostaspava i jedva da plače, stalno se smije, a mislim da će uskoro i početi pričati. Vjerujem da će prohodati prije nego počne puzati, a već ima i šest zubića'', izjavila je Naomi pa dodala: ''Znala sam da ću jednog dana biti majka i to je najveća radost koju sam ikada mogla zamisliti.''

Linker
24. travanj 2024 16:40